На 28 март, около 22:40 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,72 грама, реагиращо на амфетамин. При извършената проверка на водача на автомобила, мъж на 24-години от град Добрич, теста отчита положителен резултат за употребата на наркотични вещества. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани и двамата пътници в МПС от град Добрич на 29-години и на 22-години. По случая е образувано досъдебно производство.

На 28 март, около 12:10 часа е получено съобщение за извършваща се кражба в стопански двор по ул. „Калиакра” в град Добрич. Изпратените полицейски екипи на място задържат 47-годишен мъж и 57-годишен мъж, и двамата от град Добрич, известни на МВР, рецидивисти. При оглед на място е установено, че чрез използването на стълба и взлом на прозорец двамата са проникнали в склад и са направили опит за кражба на блок за управление на гладачна машина. Работата по случая продължава.

На 28 март, около 12:15 часа в градски парк в град Добрич е извършена проверка на 20-годишен мъж от град Пловдив и 18-годишен мъж от град Добрич. В хода на проверката в 18-годишняи мъж предава суха тревна маса с тегло 0,5 грама, а 20-годишния мъж суха тревна маса с тегло 1,5 грама, реагираща на канабис. В хода на работа е установено, че 18-годишния мъж е закупил наркотичното вещество от 20-годишния мъж. Двамата са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментирай