На 25 ноември е получено съобщение за извършена кражба на велосипед на територията на град Шабла. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието 10-годишно момче. Вещта обект на посегателството е иззета по надлежния ред. Работата по случая продължава.

На 26 ноември, около 18:45 часа в с. Стожер е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с варненска регистрация, управляван от неправоспособен 20-годишен мъж. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин и метаамфетамин. В хода на проверката в МПС са установени бяло вещество с тегло 0,3 грама реагиращо на амфетамин и суха тревна маса с тегло 3,8 грама, реагираща на марихуана. Задържан за 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

На 26 ноември, около 18:50 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 32-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло вещество с тегло 0,3 грама, реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 26 ноември, около 21:00 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от 31-годишен мъж. При последвалата проверка на водача на МПС за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на марихуана. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 26 ноември, около 11:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на таблет от незаключен лек автомобил, паркиран на територията на с. Оброчище, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26 ноември, около 08:40 часа е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 5 000 лева от частен имот на територията на с. Жегларци, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

loading...