На 1 февруари, около 19:10 часа в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Ауди“. В хода на проверката е установено бяло вещество с тегло 0,42 грама, реагиращо на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 27-годишен мъж. По случая е образувано досъдебно производство.

На 1 февруари, около 19:10 часа в град Добрич е извършена проверка на 25-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло вещество с тегло 0,18 грама, реагиращо на метаафметамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 1 февруари непосредствено след извършена кражба на текстил и облекло от търговски обект в град Добрич е задържана 29-годишна жена . По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 февруари, около 18:30 часа в град Добрич е извършена проверка на 34-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло вещество с тегло 0,97 грама, реагиращо на амфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 февруари, около 16:35 часа в град Добрич е задържан 54-годишен мъж. Същият е нарушил заповед за незабавна защита, издадена от РС Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.