На 11 декември, около 08:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по път II-27 на около 2 км. преди град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 30-годишна жена, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия, губи контрол над МПС и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на удара от автомобила, возещото се дете на 1 г. и 8 м., изхвърча от МПС. От Двамата са транспортирани в МБАЛ Добрич, като детето е освободено след преглед, без наранявания, а жената е настанена с фрактура на гръден прешлен, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.

На 11 декември,  около 14:40 часа при СПО „Тиспол” по главен път I-9 в района на с. Раковски е спрян за проверка микробус „Форд” със софийска регистрация, управляван от 49-годишен мъж от град Генерал Тошево. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,73 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 декември, около 13:15 часа е извършена проверка на частен двор на територията на с. Градница, обл. Добрич, използван от 56-годишен мъж. В хода на проверката са установени 5,5 м3 дърва за огрев от вида „габър” и „акация”. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 декември, около 22:00 часа в град Тервел е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 36-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,73 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 декември, около 09:10 часа в момент на кражба на телевизор от частен имот на територията на град Добрич е установен непълнолетен 17-годишен младеж. Същия е задържан за срок от 24часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

loading...