Сравнението с Жан Виденов е вторият нокдаун за Цветанов, след подигравката с Веско Маринов

Бойко Борисов посече Цветанов. Този път финално. Направи го рязко и категорично. След заседанието на Коалиционния съвет. “Цветанов вече не е част от ГЕРБ. Все едно да питате БСП за Жан Виденов”, отговори Борисов на въпрос как ще коментира твърденията, че Цветанов задкулисно дирижира сделката за придобиването на ЧЕЗ. И ако преди това, някой е допускал, че Цветанов може да се върне в ГЕРБ през страничния вход, това вече е абсурдно. И не не трябва да си лауреат на Нобеловата награда, за да го прозреш.

18 години приятелство вече са в миналото.

Когато преди дни Цветанов направи плах опит да се върне към политическия живот със заклеймяването на Комунизма, едва ли си е давал сметка какво кроше ще получи от Борисов. Да не говорим колко нелепо е да развяваш плашилото на тоталитарния строй само, за да се харесаш на няколко психодесни, когато поколения българи все още си спомнят със симпатия времената, в които икономиката ни процъфтяваше, детските градини, училищата и университетите бяха безплатни, а населението ни достигна 10 милиона.

Символиката, която използва Борисов, сравнявайки Цветан с Жан, никак не е случайна. Борисов многократно се е нахвърлял върху Румен Гечев, натъртвайки, че е бил вицепремиер в кабинета “Виденов”.  Това е вторият нокдаун след подигравката с Веско Маринов, в който изпада бившият зам.-председател на ГЕРБ.

Нокдаунът е факт, Цветанов, обаче не е в нокаут, а опитен състезател като него не бива да бъде подценяван. Защото във всеки край се крие ново начало!

Ивайло КРАЧУНОВ

https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST