Богат британец прави див секс със съпругата си, след което я удуши и наръга до смърт при обезумяла атака с нож във вилата им в Коста дел Сол за 450 000 паунда (970 000 лева).

След престъплението пенсионираният бизнесмен Джефри Елтън изключил тока, изгонил 15-годишния си син от къщата, изключил тока и се отървал от мобилните телефони на него и на жена му за да забави пристигането на спасители, които да помогнат на жена му да оживее. Бруталното убийство на майката на две деца Глория Торнай е разкрито днес.

56-годишния мъж е изправен пред 14 години затвор, ако той бъде признат за виновен и е осъден да плати на децата й 180 000 лири обезщетение. Според испанските прокурори Джефри бил в дома, който споделял със съпругата си и техния 15-годишен син в Естепона, и с очевидното намерение да я убие след секс в спалнята им, изведнъж и напълно неочаквано започнал да я удря по лицето, след което сложил ръка върху устата й, за да я задуши. Тъй като не успял да задуши жена си, мъжът използвал кухненски нож с дължина 5,7 инча и я намушкал 11 пъти.

Една от прободните рани, която 58-годишната Глория получила, била в гърба, докато се опитвала да избяга, и тя починала след „хиповолемичен шок“ от масивна загуба на кръв. Джефри се възползвал от факта, че жертвата е консумирала алкохол, морфин и метадон преди нападението.

Брат му, без да знае за ужасяващия инцидент, публикува щастливи семейни снимки, на които се отпускат в плажния бар на Коста дел Сол дни преди намушкването и написа: „Прекрасен обяд с брат ми и компания под бляскавото слънце“. Служителите на реда открили следи от кръв в цялата къща с изглед към Средиземно море. Те стигнали до заключението, че заподозреният е преследвал жертвата си из целия имот, преди да я застопори в ъгъла и да сложи край на живота й.

Съобщава се още, че Глория е планирала да напусне съпруга си.  Познат на Дефри твърди, че мъжът ставал „все по-параноичен“ в навечерието на убийството и започнал да се притеснява, че семейството му го шпионира. Прокурорите смятат, че мъжът е страдал от рядко психично заболяване, което нарушило оценката му за реалността. Все още не е определена дата за процеса срещу британеца. https://blitz.bg

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 17. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...