Добрич, 31 юли /Юлияна Христова, БТА/
Благотворителна кауза събира средства за изграждане на зала за игри и спортни занимания на децата със специални потребности в Добрич, съобщават от сдружение „Ние 2020“. С апела „И ние можем, дайте ни шанс“ неправителствената организация и „специалните“ деца приканват местната общност да се присъедини към празничен концерт в Летния театър на 12 август.
С благотворителен жест на сцената ще пеят и танцуват професионалният фолклорен ансамбъл „Добруджа“, Илия Луков, Дамян Попов, най-младите таланти от студиото за поп-рок певци „Сарандев“, брейк клуб „Кошера“ и още много изпълнители. Ще бъде открита фотоизложба с портрети на „Различните деца на България“, която разказва и техните лични истории.
Освен със закупуването на билети публиката може да подкрепи каузата и със средства, които ще бъдат събирани на концерта в благотворителна кутия, посочват организаторите. Подайте ръка на „специалните“ деца на Добрич, които с нищо не се различават от останалите – и те обичат да играят, да се смеят, и те обичат спорта, призовават от сдружението „Ние 2020“.

loading...