Има също толкова хора, които обичат да пътуваттъй като има такива, които не го харесват. Колкото и да е бумът на индустрията на гостоприемството и туризма, има милиони, които биха предпочели просто да седят вкъщи и да пият да гледат телевизионни програми, отколкото да обикалят света с камера и раница. Сара Кохан не принадлежи към тази група хора. Кохан не обича да прескача света; тя продължи напред, за да направи кариера от това.

Sarah Kohan

Кохан си изкарва прехраната като пътуващ блогър, който използвада отида от заглавието „Moonstruck Traveller“. Страниците й в социалните медии са изпълнени със снимки на спираща дъха природа и чудесата на природата, с които се е сблъскала в резултат на глобуса си.

Разрешено, пътуващият блогър може да не е средв редиците на най-популярните знаменитости в социалните медии, тя все пак е изградила лоялна последователка за себе си. Тази, която продължава да расте, докато тя продължава да споделя света си чрез видеоклипове и снимки на своите социални медийни платформи. Тук ще намерите всичко, което успяхме да съберем за нея.

Биография на Сара Кохан

Капката мъртва, кафява коса красавица родом отОстровна страна Австралия. Сара Кохан е родена в Сидни, Австралия на 6 март 1994 г. Личността в социалните медии живее живот, който изисква от нея ежедневно да публикува информация за своите ежедневни преживявания. Въпреки това, тя пази почти всяка информация относно собствените си години на растеж и самоличността на членовете на близкото й семейство далеч от любопитни очи. Очевидно смята, че това е твърде лично, за да бъде медиен фураж. Известно е обаче, че нейното австралийско семейство има румънско наследство.

Единствената спекулация за нейното образование е, че пътешественият блогър е възпитаник на емблематичния Харвардски университет.

5 интересни факта, които трябва да знаете за Сара Кохан

1. Сара започна кариерата си за пътуване в блогове през 2016 г.

Кохан винаги е имал приключенски дух. Често се чуди из квартала си на мини проучвания. Тя беше в колеж, когато официално започна да пътува по света. В интервю за Женско здраве през август 2017 г. Сара разкри, че стартира кариерата си за пътуване в блогове година преди това, през октомври 2016 г.

Оттогава нейният Instagram е разтопяващ съдна вълнуващи снимки и видеоклипове от посещението й в екзотични места. Един от по-популярните беше, когато тя публикуваше за почивката си в Тонга и вълнуващите моменти, които е преживяла. Пътуванията й са я отвели и до Хаваите, Бора Бора, Лондон, Мауи, островите Кук, Бахамските острови и други емблематични места по света.

2. Тя беше вдъхновена от кит, за да направи хобито си кариера

Не източникът на вдъхновение мнозина биха очаквалино срещата на Сара Кохан с кит беше това, което в крайна сметка отстъпи мястото на настоящия й статус в блоговете за пътуване. Това се случи по време на нейната почивка в Тонга. За да се позабавлява, тя беше решила да се гмурне безплатно с камерата си. Докато беше във водата, тя се натъкна на кит и се опита да се приближи до него, докато правеше снимки на морското същество на мамута. Това беше един от акцентите на нейния празник. И отговорите, които получиха от феновете й, когато го качиха, това беше цялата мотивация, от която се нуждаеше да направи кариера от хобито си на пътуване.

3. Сара Кохан е работила за много марки

Кохан имаше живот преди времето си като пътешественик. Тя имаше работа като повечето други хора. Сара е работила за Kaohs, марката луксозни бански костюми в Лос Анджелис, а също и за Франки, реколта марка дрехи. Когато най-накрая получи почивката си в социалните медии, тя не спря да работи за подобни марки, само че този път не беше служител. Пътешественият блогър използва солидната си фен база в социалните медии, за да промотира продукти от множество марки.

4. Тя се среща с футболиста Хавиер Ернандес

Sarah Kohan divorce

Макар че не се знае нищо за близкото й семейство,Известно е, че глобусният тротинер е в отношения с Хавиер Ернандес, световно известен футболист. Ернандес, който е известен и обичан като Чичарито, е мексикански футболист, играл за някои от най-големите отбори в световния футбол. Той започва кариерата си в английския футбол с княжеския футболен клуб Манчестър Юнайтед. Оттогава той продължава да играе за отбори в рамките на и извън Англия като Реал Мадрид, Байер Леверкузен и Уест Хем Юнайтед (в Англия).

Сара Кохан и нейният съпруг Хавиер Ернандес
Футболистът, който започна кариерата си в своятародната земя на Гвадалахара, Мексико, се превърна в едно от най-признатите имена в световния футбол, оттам и нетната му стойност на стойност 17 милиона долара. Преди Сара Кохан да започне да се среща с Хавиер, преди това той се срещаше с актрисата Андреа Дуо.

Не е ясно как Сара и Хавиер се срещнаха изапочнаха да се срещат, но първият път, когато бяха забелязани заедно, беше през юли 2018 г. в Маями Бийч. Оттогава Кохан залива Instagram с снимки на нея и нейния атлетичен партньор.

През 2018 г. двойката имаше тайна сватбанякъде в САЩ, развитие, което те разкриха едва след факта. Това беше изненада за повечето им фенове. Още изненада дойде, когато тя разкри, че очакват. Вече беше бременна пет месеца.

5. Тя стои на средна височина

Сара Кохан не е толкова висока; тя би биласчита се за среден ръст за жена. Красотата на Aussie стои на респектираща височина от 5 фута 5 инча (165 см). Тя поддържа и здравословно тегло от около 54 кг.

Дамата изглежда добре във всичко, от което носибански костюми към течащи рокли. Това се свежда до нейните телесни размери. Тя има размер на бюста 31 инча; размер на талията 22 инча и размер на бедрата 33 инча.

https://offradranch.com/