Бардак на колела на световното в Германия, в Катар искат скрити лакти и колене

0
329

До Световното първенство в Катар остана по-малко от месец. Началото на Мондиал 2022 ще се даде на 20 ноември, а финалът е насрочен за точно седмица преди Коледа.

Това ще бъде първото зимно световно първенство в историята и последното с 32 отбора. От 2026-а на мондиалите сили ще мерят цели 48 отбора.

Световното в Катар ще бъде различно не само със зимния си календар, но и с преживяването на всички фенове, които ще се стекат в страната, за да наблюдават двубоите на живо.

През 2006 година, по време на мондиала в Германия, „бардак на колела“ обикаляше из цялата страна.

Любовният камион разполагаше със сцена с пилон

която позволяваше на привържениците, така да се каже, да се разнообразят от футболната програма.

Бардакът обикаляше из цяла Германия, по градовете с най-интересните мачове, за да предлага услугите си. Освен импровизирания дансинг, камионът на забавленията разполагаше с малка спалня и дори джакузи за платени романтични изживявания.

Проституцията в Германия не е забранена и се регулира на местно ниво, което направи Мондиал 2006 един от най-приятните за по-разкрепостената част от футболните запалянковци. Както и в доста доходоносен за практикуващите „най-древната професия“.

В Германия до такава степен не се свенят от голотата, че дори я използваха и преди мондиала, за да го промотират. В Берлин бе организиран импровизиран турнир по плажен футбол между актриси, снимащи се във филми за възрастни.

Порноактрисите бяха в пълна футболна екипировка: фланелки, гащета, чорапи и футболни обувки, с единственото изключение, че

фланелките им бяха направени от бодипейнт

За съжаление на едни, но със сигурност за щастие на организаторите, няма да станем свидетели на подобни сцени в Катар. В арабската страна не гледат с добро око нито на голотата, още по-малко на женската, а за проституцията да не говорим.

Фенките по стадионите поне няма да бъдат принудени да носят хиджаб, въпреки че вече се появиха табели, които предупреждават феновете да бъдат облечени примерно. Което важи дори за мъжете.

Ето какво пише на един подобен постер в Катар:

„Покажете уважение. Молим ви, помогнете да опазим културата и ценностите на Катар. Молим ви, обличайте се подобаващо на публични места, покривайки тялото си от лакти до колене“.  bg-voice.com

 1. Шампион по борба и фолкпевец вършеели в луксозен бардак с мъжки проститутки
 2. Квартирантка превърна стаята на хазяина в бардак…
 3. Това е най-големият бардак в България с над 200 проститутки
 4. Най-големият бардак в Европа и странните неща, които стават там ВИДЕО 18+
 5. Полицаи разбиха бардак, хванаха двама на калъп
 6. ШОКИРАЩИ НОВИНИ ЗА ПРОСТИТУТКИТЕ ОТ БАРДАКА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ
 7. Българка изнудва турски кмет с нецензурни кадри, иска откуп
 8. Дворецът уби куртизанката Ана Симон
 9. Потрес! Ирена Милянкова си подмлади… вагината
 10. Пловдивска проститутка прави оргии пред 3-годишната си дъщеря
 11. Порнозвезда плати 380 000 долара, за да стане секс робот
 12. Осъденият за търговия с жени Васил Телбизов: Златка ми беше най-оборотното момиче!