Група любители на конспиративните теории са научили това от изтекла от НАСА информация

Публикувано във факти.бг:

Апокалипсисът ще настъпи на 1 февруари 2019 г. Тази нова дата за края на света обявиха наскоро конспиролози.

Привържениците на теорията за края на света дори са разбрали точното време на глобалната катастрофа — 11:47 преди обед.

Но тези цифри не са изсмукани от пръстите.

Работата е в това, че съответната информация е била публикувана на сайта на НАСА, а след 4 дни свалена. Но през това време мнозина успели да я забележат.

Кое е бедствието, което потенциално ще унищожи човечеството след по-малко от година? Теоретиците са убедени, че това е околоземният астероид 2002 NT7, който ще падне върху нашата планета. Силата на удара ще бъде колосална и ще превиши мощността на взрива от 30 милиона атомни бомби. По време на сблъсъка скоростта на астероида ще е почти 30 километра в секунда.

Специалистите от НАСА първоначално написали, че смъртоносното небесно тяло ще се сближи критично със Земята и вероятно ще се вреже в нашата планета. Сега, след като първоначалният текст е свален от сайта, астрономите твърдят, че 2002 NT7 напълно благополучно ще прелети на около 63 млн. км от Земята.

Все още не е ясно дали астрономите са сгрешили първо нещо в изчисленията си и след това са забелязали грешката си. Или пък тайните сили, които управляват света, са решили да не информират обществеността за приближаващия апокалипсис, за да не възниква паника и хаос и те спокойно да се укрият в скривалищата си дълбоко под планините или на дъното на моретата, твърдят конспиролозите, цитирани от esoreiter.ru.

https://fakti.bg/

За още интересни публикации ни последвайте в Google+ или pinterest

  1. Апокалипсис до 2040 г.? Компютърна програма предсказва края на цивилизацията!
  2. Безкраен глад: Астрономи откриха черна дупка, изяждаща Вселената
  3. Започва ли апокалипсисът?!!! Огромна слънчева буря удря Земята до часове, срива електроснабдяването и системите за навигация (ВИ
  4. Разкриха страшна конспирация! Световният елит в сговор с рептилите крие Нибиру с помощта на Луната
  5. Определиха нова дата за Апокалипсиса! Близо ли е краят на света?

ОЩЕ НА ТЕМА АПОКАЛИПСИС

loading...