Двамата се срещнали на гробище след погребението на сина на жената

76-годишна жителка на Тенеси и нейният 23-годишен съпруг са направили свои собствени порно клипове за сайта OnlyFans, който е популярен сред порно звездите и други секс работници. Това съобщава Daily Mail.

„Със съпругата ми сме нови за OnlyFans“, казва Гари Хардуик. „Между нас има 53-годишна разлика.“ За достъп до тяхното съдържание трябва да платите $ 11  на месец. Интересът към видеоклиповете, в които той снима със съпругата си, 76-годишната Алмеда Ерел беше толкова силен, че само за седмица акаунтът им се превърна в един от най-популярните 10 процента от каналите на платформата.

Двойката се срещнала преди повече от пет години на погребението на сина на Алмеда. Не след дълго Гари, който тогава бил само на 17 години, се разделил със 77-годишната си любовница. Започнали да се срещат и две седмици по-късно той предложил на Алмеда да се омъжи за него. Сватбата се състояла през октомври 2015 г.

В социалната мрежа OnlyFans създателите на съдържание определят месечна такса, която абонатите трябва да платят за достъп до публикациите. Тъй като правилата на сайта не забраняват еротично съдържание, тя е популярна сред порнозвездите и други секс работници.

https://blitz.bg

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...