Жена уби мъж, който отказал да я целуне и вместо нея поискал да целуни приятелката си. Това се случила докато тримата си пиели заедно в дома си в градчето Ролинг Медоус, окръг Кук, Илинойс, съобщи окръжната прокуратура, предава bg-voice.com

28-годишната Клаудия Ресендиз-Флорес наскоро се нанесла заедно с двойката в апартамента в комплекса Preserve at Woodfield. Тримата си пиели, когато Флорес поискала целувка от 29-годишния Джеймс Джоунс. Тя започнала да ревнува, когато той отказал и се обърнал към приятелката си с молба за целувка.

Щом Джоунс отвърнал, че няма да я целуне, тя взела пистолета му, който бил мушнат между възглавниците на кушетката, и го насочила към него.
Мъжът се опитал да избие оръжието, когато видял, че тя сваля предпазителя и слага пръст на спусъка, но ревнивата Флорес си дръпнала ръцете и стреляла в гръдния му кош веднъж, което се оказало смъртоносно.

Приятелката на убития звъннала на 911 и дошлите полицаи намерили пистолета във всекидневната.

Ресендиз-Флорес си признала за изстрела и получи обвинения в убийство първа степен. Съдията нареди да бъда задържана без право на гаранция. Тя трябва да се яви отново пред съда във вторник. https://blitz.bg/

Снимка: https://www.indiatimes.com/