Актрисата Джейда Пинкет-Смит сподели за опита си в груповия секс. Съпругата на актьора Уил Смит отвори по време на шоуто  Red Table Talk. Джейда разкри, че когато е била на 20 години, е спала едновременно с двама партньори.    “Не ми хареса. Нямаше необходимата интимност. Опитах и си казах: “Това не е за мен”. Все пак си мисля, че ако бях влюбена в тези двама души, щеше да е различно, сподели Пинкет-Смит. Събеседници на Джейда бяха нейната дъщеря Уилоу и майка Адриен Банфийлд-Норис.  Актрисата сподели също, че е пристрастена към порното.  Преди това Джада заяви, че е била пристрастена към порното, но според нея филмите за възрастни създават фалшиви идеи за интимността, особено за мъжете.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/stsena/zhenata-na-uil-smit-pravila-grupov-seks-na-20-godini-video_news681138.html

Събеседници на Джейда бяха нейната дъщеря Уилоу и майка Адриен Банфийлд-Норис.  Актрисата сподели също, че е пристрастена към порното.  Преди това Джада заяви, че е била пристрастена към порното, но според нея филмите за възрастни създават фалшиви идеи за интимността, особено за мъжете.
https://blitz.bg

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

loading...