Измяната винаги е болезнена. И никой не е застрахован срещу нея. Никой не може да каже със сигурност дали човек ще бъде верен на втората си половина. Въпреки това, астролозите са обобщили някои от данните за мъжете, родени под различни знаци на зодиака. Резултатът е хороскоп на лоялността.
Овен
Хората от този огнен знак на зодиака, въпреки страстта на своята природа, обикновено избират своя спътник за дълго време. Когато се появи, те престават да виждат и забелязват други жени. Овен сляпо поддържа лоялността. Ако мъжът Овен е интересен за половината си сексуално, тогава дори честите семейни кавги няма да го подтикват към промяна. Той може да бъде увлечен от други жени, само ако престане да бъде желан и обичан човек.
Телец
Най-високата позиция в класирането на верните съпрузи отива на Телец. В хороскопа за вярност на мъжете от този земен зодиакален знак са най-верните партньори. Човекът от Телец предпочита стабилността, домашния уют и топлината на семейното огнище, вместо да обича приключенията отстрани. Мъжете, родени в периода на Телец, се съсредоточват изцяло върху любимата му. За тях тя винаги ще бъде най-красивата и желана жена.
Близнаци
Според диаграмата за вярност мъжете Близнаци се характеризират с непостоянството на своите интереси и чувства. Човекът Близнаци не е против да се забавлява настрана, особено ако е твърдо уверен, че благочестивата му жена вече не цени отношенията, които са станали монотонни и скучни, защото тя е престанала да се грижи за себе си и да внесе нов живот. Затова жените винаги трябва да бъдат на върха, така че инстинктът на ловеца да не се събуди в мъжете им.
Рак
Рак не може да се нарече пламенен поддръжник на семейните ценности и верни съпрузи. Мъжете, родени под този знак, особено младите, често са в полза на свободната любов. Те не смятат престъплението на века за несериозна романтика или краткотрайна светлина. Мъжът Рак може да намери любовница, ако емоционален студ се формира в отношения с брачен партньор, липса на духовна топлина. Семейството наистина има смисъл за Раците, когато Ракът наближи пенсионна възраст.
Лъв
Мъжете Лъвове обичат, само докато срещнат прилично момиче. Тогава те са напълно потопени в атмосферата на семейното щастие. И не го разменяйте за нищо! Всички минали любовни подвизи са забравени. Въпреки това, мъжете от този знак не могат да устоят на красотата, щедро я обсипват с комплименти или с висок социален статус. Също така си струва да си припомним, че лъвовете могат да реагират на предателство с държавна измяна.
Дева
Дева е включена в категорията на истинските знаци на зодиака. Прагът на вярност на хората от този знак е много висок. Техните романи отстрани не се интересуват, защото вродената чистота и страхът от болести не позволяват да се погледнат неженени или женени красавци. Мъжките девици никога няма да упрекнат приятелите си за кампаниите “вляво”, но самите те едва ли ще предадат.
Везни
Астролозите оценяват склонността на мъжете от този знак към предателство като 50/50. Ако съпругата е в състояние да осигури надежден заден ход, тя никога няма да се изправи пред предателство. Мъжете от този зодиакален знак са способни да изпитат платонични чувства към избрания от тях, но ако тази емоционална близост изчезне от връзката, “лявото” равновесие може да наклони техните чувствени удоволствия встрани.
Скорпион
Сексуалната енергия при мъжете от този знак е повече от достатъчна. Те обичат да започват любовни афери и да продължават да „събират“ любовните победи дори след брак. За тях сексът встрани не е предателство, а само забавление. Фактът, че любим човек е в болка, предпочитат да не мислят. За да може Скорпион да не мами любимата си, тя трябва напълно да задоволи сексуалните му нужди, което е трудно да се направи.
Стрелец
Стрелец не се различава много от Скорпионите по отношение на брачната вярност. Постоянно им липсва приключение и “лесна” любов. По правило мъжете от този огнен знак не започват дълги романи встрани. От една страст бързо преминават към друга и дори не мислят за развод. Една жена е едно, а любовницата е друго.
Козирог
Козирозите с други членове на земния елемент разделят лидерството в класацията на най-верните знаци на зодиака. В хороскопа за вярност мъжете от този знак могат да се считат за модел на вярност. Като правило, Козирогът може да взема решение за измяна само в първата година от брака с любимата си, когато той започва да “придържа” живота. Ако жената не превърне интимните отношения в рутина, тя няма какво да се страхува.
Водолей
Водолей мъжете са импулсивни и непредсказуеми. Те не обичат да получават упреци и инструкции от партньора, когато са подложени на психологически натиск. Това може да предизвика криза в отношенията. След сериозна кавга, Водолей може да се промени, но след това ще се упреква за това през целия си живот. Ако скандалите се случват със завидна редовност, това не им струва да намерят утеха в ръцете на своята любовница, която ще обичат и разбират. За романтика встрани те не са ограничени. Всичко е много сериозно. Често Водолей се жени за любовницата си.
Риби
Хората от този знак, ако ходят, то е само в тяхното въображение, но в действителност те остават верни на своите жени до старост. Но когато започнат да изглеждат сиви, те лесно могат да се счупят. Често в този случай обект на обожание са младите момичета. Желаейки да си възвърнат тръпката от чувства, Риби могат да оставят семейството заради млада любовница.
Коментирай