ОВЕН – Умението ви да се контролирате ще бъде провокирано, но спечелите, ако отвърнете елегантно и без вълнения. Предстои ви успешно явяване на изпити, защита на проект или друга професионална изява.

ТЕЛЕЦ – Овладяното ви поведение и разумните изводи, които правите ще се окажат вашия печеливш ход. На моменти може да се почувствате отегчени, но крайната цел ще ви държи в добра кондиция.

БЛИЗНАЦИ – Новостите ще ви направят по-активни. За да не изпуснете шансовете, с които съдбата щедро ви дарява, бъдете готови за изяви от различен характер. Денят се свърза и с получаване на известие.

5-те зодии, които природата е надарила най-щедро, та чак е прекалила

РАК – Повечето от вас ще постигнат резултатите, за които се бориха. Изграденото доверие ще послужи като трамплин в професионалното ви развитие, но в крайна сметка това е целта ви.

ДЕВА – Включвайки се активно в делата си, ще пристъпите към разработване на нова идея, имаща отношение към организацията и рекламата. Придобивките няма да се забавят.

ВЕЗНИ – Старателно ще се стремите към усъвършенстване на способностите си, разчитайки така да повишите и до-ходите си. В тази връзка ви предстои пътуване, което ще ви донесе успех.

Пълен любовен хороскоп

СКОРПИОН – Освободете се от излишните емоции и стрес, които се отразяват пагубно на работата и живота ви. Склонността ви да сменяте идеите си една след друга не допри-нася за успешния ход на делата ви.

ЛЪВ – Водени от порива си да творите, бързо ще намерите пътя към успеха. Обединявайки усилията си с хората около вас, ще започнете съвместен проект, който ще получи и финансова подкрепа.

СТРЕЛЕЦ – С присъствието си внасяте равновесие и ускорявате решаването на проблемите, както на работното място, така и у дома. Подкрепата ви се цени и повишава авторитета ви.

От какво се възбуждат различните зодии?

КОЗИРОГ – Започнете деня си с онези задачи, които ви привличат най-малко, но трябва да се свършат. Така ще ви остане повече време за важните дела. В обкръжението ви има привлекателна личност.

ВОДОЛЕЙ – Слушайте разума си и ще постигнете напредък в делата си, емоциите няма да са ви добър съветник днес. Някои от вас ще започнат нова дейност, която ги привлича с възможностите си.

РИБИ – Наложените промени на работното място ще доведат и до промяна в стратегията ви по отношение на конкретен проект или колеги. В личен план ще подобрите отношенията си с партньора.

 • I’m in Love with You – Doro

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Jordan Alexis
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • SCORPIONS – When You Came into My Life ( tradus in romana )
loading...