ХОРОСКОП ЗА 20 ЮНИ /ВИДЕО/

1481

 

Овен – Някои от вас ще могат да решат трудния проблем с бюрократичните забавяния. Вечерта не се препоръчва да пътувате дълго.

Телец – Днес може да се заплете във водовъртежа на техните мисли. Преди да започнете текущите събития, опитайте се да се успокоите.

Близнаци – Денят не е подходящ за сключване на сделки, намиране на нови работни места и провеждане на важни реформи в личната сфера. До края на деня старото неразположение може да се влоши.

Рак – Има шанс да се премахне старият конфликт, да се разбираме с новия шеф или да стигнем до сърцето на един непревземаем любовник.

Лъв – Има възможност близките членове на семейството или приятел, които са изправени пред сериозна житейска драма, да изискват внимание.

Дева – Тези, които планират да започнат приключенски роман, трябва отново внимателно да обмислят последствията от тази стъпка.

Везни – Препоръчително е да се съберете възможно най-скоро, да се настроите в режим на работа и да си забраните  раздразнителност.

Скорпион – На този ден плановете ви могат да се променят повече от веднъж. Най-вероятно някой от близките ви хора ще ги засегне.

Стрелец – Някой ще се върне към лошия навик, с който той успешно се бори, някой нарушава диетата или отказва да спортува.

Козирог – Възможно е да привлечете вниманието на възможен любовен интерес. Може да се нуждаете от някой съвет, за да преодолеете несъгласията с партньора си.

Водолей – Особено щастливи са тези представители на зодията, които търсят истинска любов. Има шанс за романтична среща, която ще прерасне в сериозна връзка.

Риби – Днес вероятността от провал в рисковите и авантюристични дела нараства. Имайте предвид тази прогноза и бъдете изключително внимателни, когато стартирате проект, основан единствено на късмет.

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Against All Odds • Take a Look at Me Now • Phil Collins

Mega Hits 2021
loading...