Днес, 27 ноември, растящата Луна, преминавайки от знака Овен към знака Телец, не насърчава енергична дейност. Днес не трябва да започвате нови дела и трябва да внимавате с началството.

Овен

Това е времето за вашето вътрешно прозрение, Овен. Време да отидете отвъд възприеманото аз и да се срещнете с лъчезарното същество, което държи пространство за вас от началото на времето. Ти отиде в ада и ще се върнеш, но няма да съжаляваш нито за миг. Това преживяване ще ви помогне да израснете в някой, с когото можете да се гордеете.

Космически съвет: Бъдете благодарни на Съдбата за преживяното.

Какви комплекси тормозят зодиите?

Телец

Сега се сблъсквате с препятствия на всяка стъпка от пътя. Помислете защо се случва това и докато упорито гребете срещу течението, опитайте се да разхлабите малко хватката си. Решете дали целта, към която се движите, наистина отговаря на вашите идеи. Повярвайте ми, най-доброто предстои.

Космически съвет: Време е да разхлабите хватката си.

Как се напиват представители на различните зодии?

Близнаци

Играта дърпане на въже е характерна за миналия сезон. Оставете съпротивата и гледайте как животът ви се променя. Днес ще бъде важна вашата неразривна връзка с водата. Помислете за плуване в естествено водно тяло или се поглезете с топла вана с етерични масла и сол.

Космически съвет: Откажете се от съпротивата.

Зодиите, които са надарени от природата

Рак

Понякога трябва да направите крачка назад и да погледнете на случващото се като на шоу. Предвид хаоса, който е царил във вашата реалност, днес е по-добре да влезете в ролята на наблюдател. Не казвайте нищо, което може да предизвика буря. Начертаването на граници, където е необходимо, ще ви послужи добре.

Космически съвет: Влезте в ролята на наблюдател.

Тези зодии се влюбват само веднъж

Лъв

Фазата на планиране и стратегия приключи, Лев. Време е да влезете в режим на действие. Имайте предвид визията си за крайната цел и не се отклонявайте от великия план, докато вървите напред. Всичко ще бъде по-добре, отколкото сте очаквали – обещават ви звездите.

Космически съвет: Време е да продължите напред.

ТОП 5 на най-истеричните жени по зодиакален знак

Дева

Има моменти в живота ни, когато всичко, което смятаме за свято, ни се отнема, оставяйки ни с усещане за празнота отвътре. Колкото и да ви плаши, прегърнете опита. Трябва да знаете, че вие ​​не сте жертвата на тази история, а героят на тази история и вашето висше Аз е това, което ръководи действието зад кулисите.

Космически съвет: Вие не сте жертвата, а героят на историята.

Дамите от кои 5 зодии изпадат най-лесно в истерия?

Везни

Вие сте на предела си, Везни. Освободете се от идеята, че трябва да пробягате маратон, преди да можете да си позволите почивка. Звездите ви насърчават да приоритизирате нуждите си и да дадете на тялото си това, което заслужава – почивка, хранене, упражнения или лечение.

Космически съвет: Направете нуждите на тялото си приоритет.

Гола магия: как последната цифра на вашата година на раждане ще разкрие тайната на душата

Скорпион

Ами ако всичко, което приемаме толкова сериозно, всъщност не е това, което трябва да правим, Скорпион? Трябва да помислите за това днес. Обърнете внимание на това, от което сте обсебени и какво приемате за даденост. Може би можете да видите богатството, което ви заобикаля, и сродните души, които ви подкрепят всеки момент.

Космически съвет: Време е да спрете да приемате благословиите за даденост.

Алкохолен хороскоп: каква напитка сте според зодиакалния си знак

Стрелец

Обърнете внимание на тревожното чувство, което ви съпътства напоследък, Стрелец. Разгледайте по-отблизо знаците и символите, които Ви изпраща Вселената. Може да е време да се откажете от връзка, която е означавала света за вас. Помнете, че когато една врата се затвори, друга се отваря за вас. Поемете дълбоко въздух и се свържете с висшия си Аз.

Космически съвет: Може да е време за завършване и сбогом.

Прелъстени и изоставени – как реагират различните зодии?

Козирог

Никой не може да застане на пътя ти, Козирог. Това, което предстои да се случи, е записано в звездите. Вашата инициатива обаче е необходима, за да се осъществи преместването в правилната посока. Вашите близки ще бъдат там, за да ви помогнат да пренесете мечтите си на следващото ниво.

Космически съвет: Поемете инициативата да следвате космическия план.

Африкански хороскоп

Водолей

Освободете се от мисълта, че все още не сте си спечелили малко свободно време. Днес звездите ви молят да следвате естествения ритъм на тялото и да се подчинявате на движението на потока. Налейте си чаша чай и извадете любимата си книга. Всичко, върху което сте работили, ще се изясни от само себе си, след като се освободите от това фалшиво чувство за контрол.

Космически съвет: Направете необходимата почивка.

Кой сте били в предишния си живот според зодията

Риби

Когато става въпрос за любов, вие давате цялото си сърце и очаквате малко в замяна. Но тези, в които инвестирате, достойни ли са за вашата безусловна любов, Риби? Има за какво да мислите, докато пиете сутрешния си чай. Звездите показват връзки, които вече не поддържат растежа ви. Да знаете какво не ви подхожда ще ви даде силата да поставите себе си на първо място.

Космически съвет: Спрете да играете игри със сърцето си.

Кои жени са най-апетитни според зодията

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

Снимка Светослав ПЕТКОВ

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 2. РИБОЛОВ
 3. ГЮВЕЧ
 4. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 5. България – Китай 中国保加利
 6. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 7. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА