Днес, 12 ноември, Луната е в Рак. Денят е идеален за монотонни дейности и тихи разговори. Емоциите ще трябва да се контролират, дори ако създалата се ситуация много ви ядосва. За повечето знаци съветът е уместен: внимавайте с финансите и не правете спонтанни покупки.

♈ Овен

Вече си в живота, за който копнееше! Просто трябва да отворите очи и да осъзнаете всички чудеса, които са ви се случили. През този период също е много важно да останете фокусирани върху кариерните си цели и да се стараете повече от всякога. Навлизате в период на финансова стабилност. Пригответе се за големите награди, за които сте работили усилено. Благоприятен период е и да помислите за разширяване на семейството.

Космически съвет: Навлизате в период на финансова стабилност.

♉ Телец

Вселената има други планове за вас. И тя ви моли да не сте предпазливи и да кажете „да“ на неизвестното. Ако кара сърцето ви да пее, значи сте на прав път. Не забравяйте, че пътуването по нови пътища може да изисква от вас да се откажете от остарелите сценарии. Или дори да изоставите някой от вашето обкръжение.

Космически съвет: Зарежете предпазливостта си и направете първата стъпка.

♊ Близнаци

Животът ти е мистерия. Преди всичко за себе си. Това е нещо, което може само да се изживее и изживее, но не и да се анализира. Зарежи теориите, става ли? Зарежете многото въпроси, които измъчват подсъзнанието ви. Нещо ви подсказва, че ще имате много поводи за празнуване през следващите дни!

Космически съвет: Не слушайте подсъзнанието си.

♋ Рак

Вече сте танцували с тъмната си страна. И лично запознат с всичките им демони. Вече нищо и никой не те плаши. Тази глава от живота ви е за възнесението. Вашето сърце е най-великият алхимик, надарен със способността да превръща раните в мъдрост.

Космически съвет: Време е да се докажете.

♌ Лъв

Ти успя да се измъкнеш от тъмнината. Вие сте намерили начин да се възползвате от вътрешния си резервоар от сила и смелост. Вече не се страхувате от болката и самотата и това е най-голямата ви сила. Тази глава от живота ви е свързана изцяло с това да покажете себе си като най-страховитата версия на себе си, да вземете живота за рогата и да направите единственото нещо, което ви е изплашило до смърт.

Космически съвет: Хванете живота за рогата.

♍ Дева

Всеки път, когато направите крачка в непознатото, всеки път, когато решите да изследвате непознатото, старите ви страхове непременно ще вземат връх. Хубаво е, че сега знаете за този модел. Сега имате възможност да се отървете от остарелия скрипт. Вашият вътрешен компас вече знае посоката, в която трябва да се движите.

Космически съвет: Доверете се на интуицията си.

♎ Везни

Ти си този, когото търсиш. Бъдете обсебени от вашите цели, вашите мечти. Чувствате се вдъхновени да предизвикате себе си. Ще получите свободата, от която се нуждаете, за да станете по-силни и по-добри.

Космически съвет: Понякога трябва да нарушите собствените си правила.

♏ Скорпион

Не всеки ще бъде с теб до самия край. Някой ще стигне до края, а някой може внезапно да ви напусне. Приемете циклите на разрушение. Осъзнайте, че всеки край съдържа потенциал за ново начало. Колкото повече приемате всяка ситуация такава, каквато е, толкова по-лесно ще ви бъде.

Космически съвет: Приемете живота такъв, какъвто е.

♐ Стрелец

Искаме да вярваме, че лечебният процес е синоним на „любов и светлина“. Но истината е, че колкото по-дълбоко навлизаме в психиката, толкова повече започваме да разбираме скритото. Колкото повече се отваряме, толкова повече разбираме сенчестите аспекти в себе си.

Космически съвет: Сенките се нуждаят от вашето внимание.

♑ Козирог

Приеми всичко, не отхвърляй нищо. В този ден някои може да се отвърнат от вас, но това не е за дълго. Важно е да запомните, че всяко преживяване е перфектно и че същата сила, която ви е изпратила урока, ще ви изпрати и инструментите, от които се нуждаете, за да се справите с промяната.

Космически съвет: Имате инструментите за справяне с проблемите.

♒ Водолей

Животът никога не е права линия. Лечебният процес обикновено е хаотичен. Колкото повече пътувате в себе си, толкова повече започвате да разбирате причините за неуспехите си. Нещо ви подсказва, че сте готови да излезете от пашкула.

Космически съвет: Наблюдавайте без преценка.

♊ Риби

Но щастието е нещо повече от пари във вашата банка или харесвания в социалните медии. Става въпрос за нещата, които ви носят радост и ви правят целеустремени. Днес от вас се иска да осъзнаете всички неща, хора и преживявания, които добавят красота и изящество към вашето съществуване. Ако има нещо, на което искате да отделите време този уикенд, то нека това са тези, които винаги предизвикват усмивка на лицето ви.

Космически съвет: Оценявайте красотата и изяществото, които ви заобикалят.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА