Днес, 30 октомври, не пренебрегвайте собствените си принципи и задължения към близките. Бъдете концентрирани и решителни, за да постигнете желания резултат, но не прекалявайте!

♈ Овен

Звездите съветват да внимавате с желанията си. Стремейки се към конкретна цел, струва си да приемете всички трудности като част от теста по пътя, без да се карате на съдбата и да приемете всичко такова, каквото е. Ако изведнъж нещо не върви по план, тогава може би само вие мислите така. Време е да промените ъгъла на гледане и да се опитате да спрете да контролирате абсолютно всичко.

Космически съвет: Правенето на крачка назад също е движение.

♉ Телец

Време е да спрете да подценявате другите и да се опитвате да се харесате на всички. Не става въпрос толкова за самоуважение, а за факта, че сте пропилели собствената си сила за всеки друг, но не и за себе си. Време е да възстановите енергията: струва си да се поглезите или да отидете, да речем, на кратко пътуване в компанията на любим човек.

Космически съвет: Вие заслужавате всичко, което желаете.

♊ Близнаци

Повече лекота, креативност и без лоши мисли. Нов ден носи много приятни изненади, които си струва да посрещнете с достойнство. Също така звездите препоръчват да правите неща, които са били оставени на заден план, да се срещате със стари приятели, които не са имали свободно време, а също и да си починете тялото и душата. Ти заслужаваш.

Космически съвет: Злите мисли настрана – пуснете светлината в душата си.

♋ Рак

Трябва да внимавате да не нараните по невнимание нечии чувства: напоследък езикът е особено остър, нали? Огледайте се наоколо: хората около вас са същите като вас и бъдете по-благоговейни към душите на другите хора, не ги измъчвайте за дреболии. И ако наистина искате да изпуснете парата, тогава го направете без да навредите на онези, които не са виновни за това, че имате труден период.

Космически съвет: Бъдете мили с хората около вас.

♌ Лъв

Да, случва се: случват се провали. Не всеки може да понесе удар, така че не се самоуморявайте за това как се чувствате. Понякога звездите ни предпазват от нещо по-лошо, като ни изпращат тестове, за да преминем. Между другото, има много знаци наоколо – просто трябва да искате да ги видите, променяйки фокуса си към нещо необичайно.

Космически съвет: Дори и най-успешните имат провали.

♍ Дева

Ти си неустоима и го знаеш. Времето, което сте чакали, идва. Не се разочаровайте и бъдете готови да се поддадете на всички онези промени, които бързат да навлязат в нова глава. Повече откритост и по-малко упорита работа: извън офиса също има живот и какво ли още не!

Космически съвет: Живейте тук и сега.

♎ Везни

Когато силите са на изчерпване, най-добре е да се заредите с положителни емоции. Помислете кой и какво ви ги носи и се уверете, че животът е изпълнен с тях възможно най-много. Възможно е да се повиши нивото на ендорфин на парти. Или в настроението ви внезапно ще се появи приятел от миналото. Във всеки случай се опитайте да излезете за приключения – не стойте вкъщи днес.

Космически съвет: Излезте от къщата и се опитайте да презаредите батериите си.

♏ Скорпион

Имате достатъчно сила да промените много. Така че направете си услуга и спрете да мислите и говорите за себе си пред другите като за жертва. Вместо това бъдете сериозни, подредете приоритетите и запретнете ръкави. Ти дойде на този свят с причина, Скорпион. Трябва да използвате примера на собствения си живот, за да промените мирогледа на много хора към по-добро. Така че се ободрите и се захващайте за работа.

Космически съвет: Никога не сте били предназначени да бъдете жертвата, така че не го играйте.

♐ Стрелец

Всичко, от което се нуждаете днес, е слънце и малко чист въздух, Стрелец. Помислете за любимото си място сред природата и купете билет там. Ако не можете да избягате от градската джунгла, опитайте се да прекарвате повече време на открито или в парка. Усещането на вятъра в косите ви и пръстта под краката ви със сигурност ще ви върне доброто настроение и ще ви създаде правилното настроение.

Космически съвет: Една проста разходка ще ви направи по-щастливи.

♑ Козирог

За Козирозите има две новини: добра и лоша. Последното е, че конфликтът, който ви притеснява, може да продължи още известно време. Добре – не трябва да се притеснявате за това, което не ви засяга пряко. Спрете да “подхранвате” чувството на тревожност. Вместо да се тревожите, съсредоточете енергията си върху себе си и собствения си растеж. Фразата “не моят цирк, не моите маймуни” ще ви помогне.

Космически съвет: Не можете да помогнете на всички, но можете да помогнете на себе си.

♒ Водолей

Понякога трябва да рискуваш, Водолей. Доближете се до страховете си и направете това, което преди е изглеждало невъзможно. Хубаво е, че Вселената те подкрепя. Ще ви помогне да изградите живота, който винаги сте си представяли. За да направите това, опитайте се да се настроите така, че да изпитате страхотни чувства и емоции. Не се страхувайте да ги изразите днес и през следващите дни. Дори ако това означава да изглеждате уязвими.

Космически съвет: Понякога трябва да поемате рискове.

♊ Риби

Развитието и растежът рядко са лесни и изглеждат красиви. Тази пътека често минава през мрачни места. Хубаво е, че сте готови за теста. Не само Вселената, но и вашето подсъзнание създава обстоятелства, които ще трябва да преодолеете, за да се развивате. Така че се разделете с миналото и старите модели на мислене за известно време. Време е да станете главният герой на живота си!

Космически съвет: Оставете старите обиди и цели.