Днес, 29 август, Луната е в знака Дева. Този ден определено ще донесе приятни впечатления. Звездите се съветват да прекарват време с приятели, да се отпуснат на интересно събитие или просто да се отпуснат у дома, гледайки любимия си филм.

♈ Овен

Представителите на тази зодия разбраха, че са създадени за повече. Безинтересните и скучни дни са станали непоносими за вас. Промяната на работа, жилище, място на пребиваване или общество изглежда като идеален вариант за коригиране на ситуацията. Но си струва да помислите, бягате ли от себе си? Новото място няма да ви отърве от старите проблеми.

Космически съвет: Време е да помислите за промяна на обстановката.

♉ Телец

Понякога подозрителните Телци приемат всичко присърце. Това се отразява особено в общуването с другите. Сигурни сте, че наблизо се е заселил предател и подозирате всички в изневяра. Болезнените мисли обаче вредят само на вас, докато другите са в недоумение поради странното ви поведение. Опитайте се да приемате живота по-лесно.

Космически съвет: Научете се да виждате доброто в хората.

♊ Близнаци

Представителите на тази зодия престават да определят обхвата на позволеното. Така че рискувате да се съгласите на измама за собствена изгода и сте готови да се отвърнете от роднини и приятели. Ще платите скъпо за това, защото никой не е отменил правилото на бумеранга. Време е да поправите ситуацията, преди да е станало твърде късно.

Космически съвет: Мислите твърде много за себе си.

♋ Рак

Изглежда, че представителите на водния елемент напълно са престанали да се ориентират в космоса. Загубили сте се по пътя на живота и вече не различавате доброто от лошото. Верните другари се превърнаха във врагове, а сърцето беше скрито под здрава черупка. Започнете да гледате трезво на света и не бягайте от реалността.

Космически съвет: Време е да се отървете от вредните навици.

♌ Лъв

Кога за последен път срещнахте нещо истинско и искрено? Случващото се около вас в момента ви дава идеална възможност да откриете нов талант в себе си. Не се страхувайте да предлагате нестандартни решения и да ги използвате за излизане от сложни ситуации. Периодът на несигурност скоро ще отстъпи място на нова, героична ера.

Космически съвет: не пропускайте шанса си, тогава ще бъде твърде късно.

♍ Дева

Представителите на тази зодия отново се натовариха с непонятни трудности. Това важи особено за нежния пол. Мъжете Дева се опитват да се разсейват по време на работа или да размишляват, но жените са в ръцете на песимизма. Откъде идва такава увереност в бъдещ провал? Време е да разсеем този мит.

Космически съвет: Всичко е страхотно, спри да си измисляш проблеми.

♎ Везни

Винаги мислите студено и благоразумно, опитвайки се да изградите всички аргументи в логична концепция. Не всичко в живота обаче може да се обясни с прости закономерности. Вселената има свой собствен план (неразбираем и мистериозен), който никой няма да може да разгадае. Приемете, че някои неща се случват само защото е предназначено да се случат.

Космически съвет: Трябва да можете да оцените ситуацията от различен ъгъл.

♏ Скорпион

Вече няма да се страхувате и измъчвате от смущаващи мисли. Настъпи спокоен период от живота, който включва известна подготовка за нещо постоянно красиво. Неразрушимото щастие, което предстои, ще бъде наградата за цялата болка и страдание, през които сте преминали.

Космически съвет: Не се страхувайте да откриете нови таланти в себе си.

♐ Стрелец

Представителите на тази зодия обичат да изненадват околните с неочаквани идеи. Като сте весели и екстравагантни, вие отново обезсърчавате хората с поредното представление. Този път приключението беше по-трудно, защото изминалият период на неуспехи и депресивна умора се отрази на психическото здраве. Време е за възстановяване и връщане към обичайния ритъм.

Космически съвет: Не се страхувайте да откриете нови таланти в себе си.

♑ Козирог

Не можете да бъдете толкова арогантни, Козирози. Изглежда зад гърба му са израснали огромни, силни и внушителни крила. Вярно е, че всъщност това са слаби и нежни пера, които ще се счупят при най-малкия дъх на вятъра. Може би сега се носиш в небето, но падането ще бъде непоносимо болезнено.

Космически съвет: Суетата ще ви донесе болка в бъдеще.

♒ Водолей

Отдавна представителите на тази зодия не са се усмихвали толкова мило и щастливо. Причината за внезапната радост е нова любов. Или може би стар. Звездите ви отварят портал към страстта, така че този ден ще бъде идеален период за срещи и любовни приключения. Само внимавайте с избора на партньор, любовта може да бъде зла!

Космически съвет: Време е да намерите време за романтика.

♊ Риби

Рибите не са се развили по никакъв начин напоследък. Изглежда, че сте потънали на дъното, въпреки че няма от кого да се скриете. Мързелът, отлагането и нежеланието да виждате проблемите са основните ви грешки. Намерете сили в себе си да се измъкнете от това блато, иначе по-късно ще бъде твърде късно.

Космически съвет: Време е да излезете от зоната си на комфорт.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНАГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: НОВИНИ, ЗАБАВА, РЕКЛАМИ…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА