Ciro Marchetti Tutt'Art@

Овен
Решенията, взети днес, могат драматично да променят бъдещето ви, ако са наистина умни и добре обмислени. Не се страхувайте да започнете отначало – всяко начинание ще бъде късмет, при условие че знаете какво искате. Следобед не давайте обещания на никого – едва ли ще успеете да ги изпълните навреме.

Телец
Не очаквайте твърде много от себе си – бързането няма да доведе до нищо добро, особено сутрин. Днес пред вас могат да възникнат различни препятствия и проблеми, така че се опитайте да не бързате и да правите нещо, което не изисква бързо изпълнение. Следобед се вслушвайте в съветите на приятели – те със сигурност ще ви бъдат полезни и необходими.

Близнаци
Благоприятен ден за всичко ново и необичайно. Действайте бързо и няма да сбъркате – звездите ви обещават интересен обрат и късмет, ако не пропуснете важно събитие сутринта. В следобедните часове не забавяйте темпото – може да възникне случай, в който вие ще трябва да участвате пряко.

Рак
Ако отдавна сте планирали нещо, но не смеете да го осъществите, време е да действате без забавяне, в противен случай ще загубите. Днес лесно ще ви се дават решения, най-смелите действия, ако не мислите, а започнете да действате. Звездите ви обещават благоприятен период както за нови неща, така и за осъществяване на плановете ви.

Лъв
Не отхвърляйте този, който ви моли за помощ или съвет днес. Вероятно днес ще трябва да действате напълно необичайно, така че не планирайте много неща и събития за този ден, особено сутрин. Някои хора могат да бъдат непредвидими, така че не разчитайте на никого.

Дева
Преодолейте съмненията – правилните решения няма да ви бъдат лесни днес. Вероятно негативно развитие на събитията, което определено не сте очаквали. Пазете се от скандали – има вероятност вие самите да ги предизвикате. Събитието от първата половина на деня ще ви накара да погледнете по друг начин на вашите действия и решения, взети в миналото.

Везни
Не бързайте с нещата, особено сутрин. В този ден може да се разкрие скритата страна на бизнеса, с който се занимавате, или човекът, с когото общувате, да не се покаже от най-добрата страна. Някои събития от първата половина на деня ще ви накарат да погледнете по различен начин на човека, с когото общувате, или на проблема.

Скорпион
Не се оставяйте да бъдете манипулирани – днес е вероятно влошаване на отношенията с околните и внезапни конфликти. Звездите съветват да не се заемате с дела, в които се съмнявате и да не се вслушвате в чужди съвети. По-добре е да завършите започнатата работа сами и да се опитате да оцените реалистично новите си възможности и перспективи.

Стрелец
Обърнете внимание на близките – именно те днес ще изискват много повече любов и внимание от вас, отколкото преди. Звездите съветват да не се захващате с големи неща, а да се погрижите за себе си, да си позволите малко развлечения и релакс. На сутринта очаквайте новини, които ще променят плановете ви за бъдещето.

Козирог
Позволете си да си починете и да се отпуснете – това ще ви донесе значителни ползи и радост. Не трябва да планирате твърдо нещата за днес – вероятни са не само смущения, но и изненади, които ще ви попречат да постигнете целта си. По-добре е да обърнете повече внимание на близки хора и приятели.

Водолей
Бъдете внимателни и внимателни, особено у дома – на сутринта може да срещнете трудности и неприятности. Погрижете се за себе си и се опитайте да избегнете твърде травматични ситуации. Днес ще ви е лесно да реализирате всякакви идеи, стига да не се поддавате на негативни емоции и впечатления.

Риби
Проявете въображение – днес мечтите могат да донесат повече полза, отколкото конкретните действия. Днес ще ви бъде лесно да промените плановете си, да коригирате перспективите, но звездите не ви съветват да предприемате конкретни действия – вероятни са неприятности, проблеми, които със сигурност не очаквате. Не пришпорвайте нещата и си позволете да мечтаете.