Окръжната прокуратура в Добрич привлече като обвиняем френски гражданин за блудства с малолетни, съобщи Апелативна прокуратура – Варна. 63-годишният Ерик Ж. е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокуратурата – за извършени блудства с три малолетни момиченца. Две от жертвите на французина са на 11 години, а третото дете е на 10 години. Окръжната прокуратура в Добрич е внесла искане в Добричкия окръжен съд за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Престъплението е извършено в периода от 24 декември 2019 г. до 9 януари 2020 г. в село, близо до Балчик. Децата не са разказали нищо на родителите си, но споделили за нещата, които чужденецът правил с тях, пред една от учителките си. Именно тя е подала сигнала до полицията.  При обиск в дома на Ерик са открити снимки, които той е правил на децата. Французинът живее от една година в България и е със статут на европейски гражданин.

Разследването по досъдебното производство се извършва под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич. 63-годишният французин е обвинен в престъплението, което се наказва с лишаване от свобода от 5 до 20 години, на 11 януари.

Окръжната прокуратура в Добрич е назначила експертизи по случая. Извършват се активни действия по разследването.

По-късно от АП съобщиха, че е уважено искането на Окръжната прокуратура в Добрич и съдът е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на френския гражданин. НДТ

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

loading...