• Дори жената да се кълне, че това е истина, мъжът винаги си има едно наум

Дори жената да се кълне, че това е истина, мъжът винаги си има едно наум. Едно ли казахме?!?

Вече свърших“

Е, най-разпространената лъжа. Жените сме се научили не просто да изричаме тези думи убедително, гледайки мъжа право в очите, но дори сме спецове в имитирането на оргазъм.

Но пък на мъжете им се иска да вярват в тази лъжа. Та нали, ако жената стига с него до оргазъм, то значи, че той е велик. Ако пък не, то явно тя си има някакви проблеми: фригидна е или я мъчи хрема. Защото мъжът е лъв. С него всички свършват, пише Cosmopolitan.bg.

Разбира се, размерът не е важен“

Уви, това не е така. Все пак, размерът е важен. Колкото е по-голям пенисът, толкова повече нервни окончания ще задейства. И колкото по-малко е достойнството, толкова по-убедително жената ще заявява, че за нея размерът е без значение.

Никога не съм мечтала за тройка с двама мъже. Да не съм извратена!“

Социумът принуждава жената да бъде приличен човек. Само мъжът може да си позволи такива щения, защото той е всеизвестно гадно животно, което има правото да се радва на живота, при това ще получи и похвали.

А жената нека отиде на изложба, след това може да се омъжи. А тогава обликът й трябва да е блестящ и неопетнен. И въпреки това всяка жена неведнъж се е замисляла какво ли е чувството да бъде главна героиня в оргия. И без конкуренция наблизо.

Толкова хубаво не ми е било с никого“

Просто комплимент. Мъже, не се възгордявайте. По-скоро това е награда за старанието и пролятата пот. Но когато момичето повтаря фразата като развалена грамофонна плоча и настоява да се видите отново, макар и да не става въпрос за сериозни отношения, може пък и наистина мъжът да е бил невероятен в леглото.

Ти си ми трети“

Обикновено на въпроса колко мъже е имала жената (защо изобщо му трябва на мъжа да пита подобно нещо), тя изрича едноцифрено число. И обикновено то е от едно до пет. Ако е съвестна и не обича да лъже (много), то от пет до десет. Реалния брой на партньорите й обаче не знае дори най-близката й приятелка. Жената действа на принципа „Броят се само регистрираните, а Иван изобщо не го броя, защото е Козирог“.

https://trafficnews.bg