Овен

Денят е благоприятен както за професионална дейност, ако е от значение за събота, така и за лични отношения. Има добър момент да издигнете връзката с любимия човек на ново, по-високо ниво. А самотните представители на знака може да имат шанса да се запознаят с близък човек.

 

Телец

Денят ще премине в спокоен ритъм. Ако е възможно, отделете време за почивка и правете неща, които не изискват прекомерна отговорност и сериозни усилия. Не пренебрегвайте мненията на по-опитни приятели, както и съветите на вашите възрастни по възраст или ранг.

 

Близнаци

Трябва да се справите с няколко неща едновременно. Опитайте се да не си губите времето. Особено внимание се обръща на входящата информация. Денят разполага с романтично настроение, приятно забавление и хармонични отношения с любим човек.

 

Рак

Точният момент да изразите себе си в това, което обичате, както и да бъдете креативни. Можете да поемате трудни задачи, да решавате спорни въпроси. Обърнете повече внимание на намирането на полезна информация. На този ден инициирайте среща с приятели, съберете се и се забавлявайте много.

 

Лъв

Можете да правите сериозни планове, да давате обещания на бизнес партньори, да търсите информация и да създавате нови връзки. Използвайте това време за актуализиране на реални и виртуални контакти. Не пренебрегвайте съветите и напътствията на по-опитни хора.

 

Дева

Този период е подходящ за обсъждане на бизнес въпроси. Опитайте се да се докажете като добър стратег. Сега ще трябва да отделите много повече усилия за неща, които преди са били лесни. Новини от любими хора могат да зарадват.

 

Везни

Струва си да се ограничите до прости въпроси и е по-добре да откажете важни, дългосрочни, мащабни предприятия. Възползвайте се от всяка възможност да се отпуснете и да се забавлявате. Избягвайте тежки физически натоварвания и се тревожете по-малко. Бъдете внимателни при работа с електрически уреди и открит огън.

 

Скорпион

Ще бъде полезно да можете бързо да се ориентирате в околната среда. Може да се появи много важна информация, не я пропускайте. Отнасяйте се внимателно с входящите предложения, не надценявайте силните си страни и възможностите на партньорите си. На необвързаните може да се даде шанс да се опознаят по пътя, в интернет или на обществени места.

 

Стрелец

На този ден може да имате разногласия с някой от обкръжението ви. Причините са както вашата собствена непримиримост, така и нечия лекомислие. Опитайте се да намерите общ език с хората. Сега не е подходящият момент за сключване на споразумения, договаряне и подписване на документи. Бъдете внимателни по отношение на финансовите въпроси: не давайте назаем пари.

 

Козирог

Не смесвайте лични и бизнес отношения. Помислете за стари връзки – те може да са ви полезни. Но трябва да си напомняте тактично. Във финансови въпроси проявявайте сдържаност, не правете покупки, които нямат особена нужда.

 

Водолей

Този ден може да бъде спорен за вас. Ще бъдете активни и нетърпеливи да постигнете резултати. Имайте предвид обаче: входящите оферти може да не са толкова интересни, колкото ще ви бъдат представени. Не бързайте да вземете решение.

 

Риби

Сложните случаи си струва да се предприемат, само ако имате надеждни асистенти. Недоволство и несъгласие могат да възникнат в семейството и в любовта. Не бъдете прекалено откровени, дори с близки хора – всичко казано може да се обърне срещу вас. Мотото ви сега: мълчанието е златно.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

Fausto Papetti – Natali
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Riley Rose
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 

Morning Time
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведи своя коментар
Моля въведи твоето име тук