Хотел „Боряна“

3 хотела във ваканционно селище Албена получават наградата на HolidayCheck 2019 – Парадайс Блу, Фламинго Гранд и Боряна. Хотел Боряна получава златна награда, тъй като за 5-та поредна година е награден с това отличие.

Наградата HolidayCheck е награда за хотели, с която всяка година се отличават най-популярните хотели в определен регион. С тази награда са отличени за 14-та поредна година най-популярните хотели в света.

Повече от 950 000 отзиви на гости са в основата на тазгодишната награда HolidayCheck 2019. Селекцията се базира единствено на публикуваните оценки. Всички рейтинги, публикувани на сайта на HolidayCheck между 01 декември 2017 г. и 30 ноември 2018 г., се вземат автоматично под внимание за присъждане.

През 2019 г. общо 714 хотела в 37 страни и 144 региона ще получат награда – 185 от които ще получат златна награда, която е награда на HolidayCheck за 5 последователни години.

Минималните критерии за наградата HolidayCheck:

✓ Ниво на препоръка от поне 90%

✓ Обща оценка от поне 5,0 слънца

✓ поне 50 мнения от реални гости за изминалата година

✓ няма нарушение на Кодекса за поведение на HolidayCheck* през разглеждания период

С помощта на класацията за популярност (класацията за популярност е алгоритъм, който сравнява броя на рейтингите, общата оценка и препоръчителната стойност), хотелите, които отговарят на минималните критерии, са 10-те най-популярни хотела във всеки регион.

*/ Кодексът за поведение на HolidayCheck е кодекс за поведение за хотелиерите. Ако те нарушат това, например поради тяхното влияние върху рейтинга на своите гости, тези хотели са маркирани и изключени от наградата.

Хотел „Парадайс блу“

Хотел „Фламинго гранд“

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведи своя коментар
Моля въведи твоето име тук