Почивката може да е нещо прекрасно, особено по тези празници. Ако обаче прекарвате всяко важно събитие и бягство от дома с половинката в дома на родителите си, понякога може да ви е трудно да размените любовни ласки в кревата.

За целта най-важно е да заложите на правилните пози и така ще сте спокойни, че дори баба ви със засилено слухово апаратче няма да чуе за какво иде реч.

Какво издават секс позите за вас

Основното нещо е, разбира се да затворите врата и леглото ви да не скърца. Сега ще ви кажем кои 5 пози са страшно удобни за секс, когато има някой около вас, който не трябва да ви чува.

5-те пози за най-силен женски оргазъм

Мисионерската

Позната и много хубава поза, която може да се практикува както на леглото, така и на пода. Партньорите имат пълна свобода и могат да покрият устата на половинката си, за да няма издайнически звуци. Интимността и способността лесно да се целувате и чувствате един друг са просто безценни.

5-те пози за най-силен женски оргазъм

69 на една страна

Вариант на известната орална поза, просто и двамата сте легнали на една страна, а не един върху друг. Така ще ви е по-лесно да дишате, а и няма напрежение върху шията.

Третият плюс е, че ръцете ви са свободни. В допълнение никой от двама ви няма да стене много, защото устите ви са заети.

Най-добрите секс пози за зачеване /18+/

Стоящи под душа

Сексът в банята е странно забавление, но екстремните условия, изискват екстремни решения. Звукът от водата на душа ще заглуши много от другите звуци, стига да не правите нищо точно под струята.

Важно е обаче да имате лубрикант, защото водата изсушава. Комфортът няма да е същият, както и влажността. Внимавайте да не се хлъзнете и да не завършите в близката болница със скалъпено обяснение.

Красивите жени симулират оргазми /18+/

Лице във възглавницата

Това е тиха версия на кучешката. Легнете по корем, а след това леко се повдигнете с помощта на коленете и лактите си. Това е идеална поза за дълбоко проникване и стимулиране и на клитора. Всички стонове ще си останат във възглавницата.

Само за жени: Искате страхотен секс? Ето какво не трябва да правите /18+/

Тихи лъжички

И двамата лежите на една страна, а партньорът ви гледа тила ви. Повдигнете горният си крак, а когато пенисът му е вътре, го спуснете. Сега може да се движите безшумно дори върху скърцащо легло и да се наслаждавате на близостта си./ jenata.blitz.bg

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...