♈ Овен

Овен, силата на ума ви винаги е била завидна, но изглежда, че сега цялата ви вътрешна енергия е пресъхнала. Какво да направите, за да попълните ресурса? Топла вана, любима книга, събирания с приятели, успокояваща музика, спорт и пътуване, дори и малко, ще свърши работа!

Космически съвет: Отделете време за себе си.

Алкохолен хороскоп: каква напитка сте според зодиакалния си знак

♉ Телец

Телец, усещането за слабост е нормално. Освен това може да се превърне в предимство. Спрете да се карате за пасивност, понякога е добре да сте на едно място. Можете да подредите мислите си, да анализирате минали грешки и да вземете решение за планове за бъдещето.

Космически съвет: Поемете дъх.

ТОП 6 зодии, които най-често се уволняват

♊ Близнаци

Близнаци, не обичате да правите едно и също нещо дълго време и да седите неподвижно. Душата ви има нужда от движение, така че го дайте! Вие сами сте се вкарали в глупава рамка, от която сте принудени да страдате. За да станете по-щастливи, просто трябва да разрушите няколко бариери в главата си.

Космически съвет: Вие сами сте основната бариера пред щастливото бъдеще.

Каква змия си според зодията?

♋ Рак

Раците, вместо да преследват риба, се опитайте да намерите въдица. С негова помощ ще можете да се издигнете много по-бързо не само професионално, но и финансово. Време е да прегледате стратегията си за развитие за бъдещето и да създадете нова въз основа на текущите промени.

Космически съвет:  Приспособете се към новите реалности.

Страст, любов, емоции… Шестте перфектни двойки зодии

♌ Лъв

Лъвове, ако сте привлечени от приключения, така да бъде. Не се страхувайте да поемате рискове. Основното нещо е да има надеждни хора наблизо. Под закрилата на близките и в басейна с главата си, не е страшно да бързате. Би било за някой. Не е ли?

Космически съвет:  Не се страхувайте от драстични промени.

Как флиртуват различните зодии? /ВИДЕО/

♍ Дева

Дева, това е идеалният момент да започнете нещо ново. Това се отнася както за спортуване, така и за разработване на ново хоби, и за стартиране на нов проект. Звездите ви казват: няма да има по-добро време. Ако от дълго време отлагате откровена изповед на сродната си душа, тогава също си струва да говорите за всичко днес.

Космически съвет:  Правете това, което винаги сте искали да правите.

Зодиите, които се целуват страхотно

♎ Везни

Везни, късметът ви днес ще бъде невъзможно да не завиждате. На околните ще изглежда, че ангелът пазител непрекъснато ви нашепва в ухото кога и как най-добре да действате. Използвайте енергията на този ден за добри дела.

Космически съвет:  Разчитайте на съдбата.

КАМЪКЪТ НА ВАШАТА ЗОДИЯ

♏ Скорпион

Скорпион, не бягай от любовта. Именно това чувство ще ви помогне да пораснат крила зад гърба ви и ще ви даде сила, дори когато изглежда, че светът е разрушен. Именно втората половина сега ще ви помогне да се справите с тревожността и стреса и ще ви вдъхнови за нови постижения.

Космически съвет:  Прекарвайте повече време с партньора си.

Шоколад според зодията

♐ Стрелец

Стрелец, защо никога нямаш време за никого и нищо? Животът ви не е толкова натоварен, че всеки път, когато откажете да се срещнете с приятели, отложете пътуване до родителите си и почистване. Може би трябва сериозно да преразгледате подхода си към планирането?

Космически съвет:  никой не е отменил управлението на времето.

Най-пълният и точен еротичен хороскоп

♑ Козирог

Козирози, днес Вселената ви съветва да разчитате само на себе си. Проблемът може да дойде от напълно неочаквана страна и е вероятно да е от близко обкръжение. Опитайте се да не разкривате тайните си и да не започвате общи проекти.

Космически съвет:  Бъдете внимателни, когато общувате с другите.

Това са най-злите зодии – ще съсипят живота ви, бягайте далеч

♒ Водолей

Водолей, вие сте много креативна личност по природа. Не можете да живеете без изкуство. Защо прекарвате цялото си свободно време в рутинна работа, която ви носи много негативни емоции? Вие сами сте творец на собствената си съдба, никога не е късно да промените нещо.

Космически съвет:  Слушайте сърцето си.

Черен зодиак: хороскоп на тъмните кътчета на душата

♊ Риби

Риби, вие винаги сте готови да помогнете на другите със съвет и идвате да помогнете. Но кой ще ти помогне? Не носете непоносимо бреме на раменете си, запомнете това. Не позволявайте на другите да ви сядат на врата и не поставяйте чуждите интереси над своите. 

Космически съвет:  обичайте себе си.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 

 • Sammy Jammy
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

Prince – Purple Rain