Овен

Днес тези въпроси, които ще бъдат свързани с финансови въпроси, трябва да бъдат изключително внимателно обсъждани. Можете дори да вземете решение на проблемите на други хора, обаче, с всяка възможна предпазливост.

Телец

Днес вероятно ще срещнете приятели на най-неочакваните места. Това може да доведе до най-разнообразни, включително не съвсем приятни последици.

Близнаци

Днес можете по невнимание да спечелите репутация на страхотен специалист по въпрос, по който не сте много добре запознат. Можете дори да спечелите пари, като давате съвети. Добрите, разбира се.

Рак

Опитайте се да бъдете по-простички днес, може би ще разберете защо. Не мислите в сложни категории и не се изразявате в толкова високо научени думи, нормалният човек няма да ви разбере.

Лъв

Най-добре е веднага да си направите кратка ваканция и да излезете извън града, на брега на морето. Седнете на брега, оставете камъчетата във водата. Помислете …

Дева

Днес трябва да запомните съществуването на думата „не“. Но не забравяйте за концепцията за “компромис”. Това е още по-полезно.

Везни

Когато задавате въпрос, не разчитайте твърде много на отговора. Но вие сами сега ще се отличите с някаква нерешителност. Защо да изискваме от другите нещо друго?

Скорпион

Днес е подходящ ден за изживяване на нови усещания. Можете да опитате друга бира, например.

Стрелец

Днес ще бъдете неочаквано слаби. Не правете нищо сами, карайте другите да се движат, слабостта също може да ви стане оръжие.

Козирог

Когато сте в добро настроение, добавете нотка на лекота към общото напрежение на днешната ситуация. Близките ви могат да реагират различно. Някои искрено ще се зарадват, но не всички.

Водолей

Вие сте твърде здраво прилепнали към това, което имате. Никой няма да вземе нищо от вас, но натоварените ръце могат да ви попречат да получите нещо по-добро.

Prince – Purple Rain
loading...