Този ден е изпълнен с лирически спомени и мечти за бъдещето. Денят категорично не е подходящ за сключване на сделки, вземане на важни решения и намиране на източници на доходи.

Овен
20 октомври, във връзка с партньор, трябва да покажете независимост. Така можете да укрепите своя съюз и да събудите още по-голямо уважение в сродна душа. Но не се опитвайте да предизвиквате ревност.

Телец
Телецът ще може да изпълни задачите на 20 октомври, но само ако около тях се съберат съмишленици. Освен това няма да имате нужда от специално съдействие от тях, ако само те не биха пречили.

Близнаци
20 октомври трябва да промените подхода за решаване на важни въпроси. Трябва да се опитате да намерите неочаквани, креативни методи. Вашата прекомерна ангажираност с традициите може само да навреди.

Рак
Раци, 20 октомври, ще искате да сте сами. Не се съпротивлявайте на това желание. Партньорът е малко вероятно да оцени продължителното ви присъствие, тъй като самият той трябва да събере мислите си.

Лъв
Лъвовете на 20 октомври могат да срещнат специален човек. Отношенията непременно ще прераснат в сериозни, но само ако не изплашите новия си приятел. Не се опитвайте да бъдете умни и не бъдете скучни.

Дева
Юпитер и Марс образуват специален ъгъл, който влияе върху емоционалния фон. Освен това по най-позитивния начин – на 20 октомври ще имате страхотно настроение и всяка задача ще зависи от вас.

Везни
Везни, 20 октомври, ще трябва да защитавате интересите си във връзка с партньор. Това е важно, защото другата ви половина понякога си позволява твърде много. Не се страхувайте, това няма да навреди на отношенията ви.

Скорпион
На 20 октомври ще се почувствате уморени и донякъде задръстени. Обикновено сте енергични и дори забързани, но не днес. Не се ядосвайте на себе си и не се опитвайте да изглеждате по-весели, отколкото сте в действителност.

Стрелец
20 октомври за изпълнение на задачите ще трябва да положите много усилия. Днес не бива да се надявате на късмет, трябва да работите здраво. Но със сигурност ще се изплати.

Козирог
Не бива да харчите много пари на 20 октомври. Ако сте планирали голяма покупка, по-добре е да я отложите или да се консултирате с роднини относно придобиването. Може да не ви трябва това нещо.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...