Везни, трябва да хванете бика за рогата! Тази глава от живота ви изисква решителни действия и възможно най-скоро. Скорпион, не се обезсърчавайте, опитайте се лесно да преодолеете падналата беда. Нека близките ви кажат защо те обичат. Това ще ви развесели. Риби, не отказвайте молбите за среща. Вселената иска да разширите социалния си кръг.

♈ Овен

Решенията, които вземате, са правилни. Ако смятате, че е необходимо да се разделите с баласта от миналото, така да бъде. Не поглеждай назад. За някои този период в живота ще бъде повратен момент. Не забравяйте, че всичко, което се прави, се прави към по-добро.

Космически съвет: продължете!

♉ Телец

Телец, вашата теория е вярна. Това е времето за осъществяване на дългосрочни планове и най-важните мечти. Не забравяйте, че здравото тяло и ум са неразделна част от вашия успех. Помислете кога да се напънете да правите повече и кога да се отпуснете.

Космически съвет: здравословното тяло и ум ще ви помогнат да постигнете невъзможното.

♊ Близнаци

Близнаци, освободете юздите. Организирайте пътуване за себе си, дори и да е краткотрайно. Няма значение, имате нужда от почивка. Това ще ви помогне да постигнете високи постижения в бъдеще.

Космически съвет: Починете си.

♋ Рак

Третирайте този период като отдих. Трябва да натрупате сила – предстои голям етап, който ще изисква вътрешни ресурси. Анализирайте финансовите си възможности, на този етап може да се наложи да намалите някои разходи.

Космически съвет: Необходим резерв.

♌ Лъв

Лъв, ако животът те е научил на нещо, това е, че всичко се случва по някаква причина, включително и проблемите. Тази фаза от живота ви прави наясно с бъркотията, която сте организирали около себе си, и негативните вярвания, които вече не се вписват в новата история. Нека истината ви помогне да се върнете.

Космически съвет: Не се страхувайте от промяна.

♍ Дева

Дева, колко сте готови да издържте? Ако вече нямате сили, време е да промените живота си. Спрете да търсите други хора, които да докажат вашата стойност. Внимавайте, има вероятност от нараняване. Внимавайте за раменете и гърба си.

Космически съвет: Внимавайте.

♎ Везни

Везни, трябва да вземете бика за рогата! Тази глава от живота ви изисква решителни действия и възможно най-скоро. Имате чар, който пленява другите хора. Възползвайте се от това. Но също така трябва да освободите главата си от излишък.

Космически съвет: Време на промяна.

♏ Скорпион

Скорпион, не се обезсърчавайте, опитайте се лесно да преодолеете падналата беда. Нека близките ви кажат защо те обичат. Това ще ви развесели. Чудесен вариант би било пътуване някъде сред природата на уединено място. Неприятностите скоро ще отминат.

Космически съвет: Не се обезсърчавайте.

♐ Стрелец

Стрелец, починете си. Работите твърде много, тялото ви е уморено, има нужда от почивка. Ако не го направите, последиците могат да бъдат изключително плачевни, до сериозно прекъсване. И все пак – няма какво да се срамуваме от искането на подкрепа.

Космически съвет: Почивка.

♑ Козирог

Козирог, приемете се такъв, какъвто сте. Спрете да правите собственото си унищожение. Имате много положителни качества, които не използвате напълно.

Космически съвет: Бъдете себе си.

♒ Водолей

Водолей, справедливостта ще възтържествува рано или късно, а доброто ще възтържествува над злото. Затова спрете да висите, пригответе се! Когато вземате решения, ръководете се от разума, а не от емоциите.

Космически съвет: Справедливостта ще възтържествува.

♊ Риба

Риби, не отказвайте молбите за среща. Вселената иска да разширите социалния си кръг. Запалете дансинга, ако почувствате нужда от него. И не се страхувайте да се отваряте към други хора.

Frank Duval – Face to face

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Bianca Kmiec

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Mega Hits 2021 🌱 The Best Of Vocal Deep House Music Mix 2021 🌱 Autumn Music Mix 2021 #16