Завърши традиционния коледен бридж празник на град Добрич, който се провежда вече повече от 25 години във втория празничен коледен ден.
26 двойки и 10 отбора от цялата страна и от Румъния, както и специално пристигнали български състезатели от Полша и Белгия си оспорваха вкусните награди, подаръците и купите, които получиха сред свършване на емоционалните срещи.
В двойковия турнир с шампионските награди ликуваха световно известните бридж майстори от Варна Илко Попов и Пламен Христов /Пламбата/, следвани от рутинираната румънска двойка Мариус Джорджеску /изпълнителен директор на румънската бридж федерация/ и Драгош Лесан.Третото място бе заето от друга варненска двойка Антон Андонов и Марк Андонов.

Много оспорвано преминаха срещите в отборния турнир където едва в последния седми кръг се оформи крайното класиране. Шампиони станаха представителите на отбор „Далия“-Маргарита Борисова и Теодора Пенева от Варна и Тошко Николов и Янко Янков от Разград. Втори е отбора“Радков 2″ /Варна-Добрич/ с капитан Станислав Недков, а трети също е варненски отбор с капитан Илко Попов.
Организаторите от спортен клуб „Дама купа“ изказват гореща благодарност на г-н Лъчезар Тодоров от Добрич, осигурил коледното прасенце за шампионите и на домакините от хотелски комплекс “Грийн Палас“,осигурили перфектни условия за игра в празничния ден.
На снимките-шампионите в отборния турнир и шампионите и вице шампионите в двойковия.

loading...