Астрологични хороскопи, гадаене, дешифриране на сънища – хората използват различни начини, за да се опитат да погледнат в бъдещето. И една от тях е нумерологична прогноза. Как да изчислим личния номер на годината, използвайки датата на раждане и какво казва – за това в материала на сайта cheltv.ru.

Според нумерологията животът преминава през смяна на деветгодишни цикли и всеки от тях има свои собствени характеристики. За да разберете на какъв етап се намира човек сега, какво го очаква и кой е най-добрият начин да го направите, можете да изчислите личното число на годината.

За това има проста формула: трябва да вземете датата и месеца на раждане, както и годината, за която е направена прогнозата. Всички числа трябва да се сумират, докато се получи една цифра.

Например датата на раждане на човек е 18 юли. Оказва се: 1 + 8 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 2 = 22 = 2 + 2 = 4. Личният номер на годината в случая е “4”.

Номер “1”

Първото от поредица от числа, едно, олицетворява началото на нов етап в живота. Големи промени могат да очакват човек и тази година ще бъде повратна за някои. Не се страхувайте да покажете оригиналност и да покажете способностите си, в крайна сметка това може да доведе до повишение в работата.

В същото време е възможно собствениците на този номер да искат повече независимост и да се стремят да се справят сами. И това не е случайно, защото звено е лидерство. В същото време мнозина ще почувстват невероятен прилив на сила и жизненост.

Номер “2”

Мотото на годината за тези, които са получили общо две е развитие и сътрудничество. Усещането за отвореност към света, желанието за нови познанства и постигане на успех със съвместни усилия – всичко това ще се усети в различна степен от собствениците на двамата през новата година. Не бива да пренебрегвате мнението на другите, а в спорни въпроси е по-добре да правите компромиси.

Ако човек иска да влезе във връзка, има голям шанс да бъде силен и щастлив, защото числото “2” символизира сдвояването. И като цяло самотните хора трябва да се вгледат по-отблизо в околните – може би съдбата е близо. Като цяло годината обещава да бъде време за изпълнение на плановете, някои очаквания и спокойствие.

Номер “3”

“3” е числото на креативността и себеизразяването. Една година може да даде много радост и успешни начинания – доста често ще има усещането, че всичко се оказва сякаш от само себе си. Много хора ще могат да се покажат в цялата си слава и да решат редица въпроси в своя полза.

От годината си струва да чакате нови познанства и възможности. Препоръчително е да добавите повече лекота към живота и в този смисъл да промените подхода към някои случаи, ако е допустимо, и тогава ще бъде възможно да се справите дори с най-интензивната работа.

Номер “4”

Четирите представляват упорита работа. Много собственици на този номер чакат най-простата година, но именно той може да помогне за поставянето на солидна основа, включително финансова, за бъдещето. И ако не седите със скръстени ръце, тогава резултатите от цялата работа могат да надхвърлят очакванията.

За почти всички собственици на числото “4” годината ще премине под знака на сътворението. И понякога не става въпрос само за работни моменти. Това е годината на четиримата, в която някои ще започнат връзка, която след известно време може да се окаже основната в живота. Вероятно събитията ще се развиват бавно, но чакането ще си заслужава.

Номер “5”

Числото “5” буквално призовава за всичко ново и приключения. Малко вероятно е собствениците на този номер да искат да седят неподвижно – просто ще трябва да отидат на пътешествие, дори и малко. Самите те могат да направят пътуването интересно – енергията ще има повече от достатъчно.

Именно през тази година има голяма вероятност от промени – например преместване или смяна на професия. В някои случаи случайността ще се намеси и ще разруши плановете. В същото време собствениците на петимата ще бъдат привлечени към риска, който няма да бъде оправдан във всички случаи. Препоръчва се важни решения да се вземат съзнателно.

Номер “6”

Много собственици на числото “6” ще искат да се съсредоточат върху семейните дела – за тях ще бъде важно присъствието на близки хора наблизо. Годината ще премине под знака на внимание и грижа за близките. Личният живот често излиза на преден план. Мнозина ще решат да създадат семейство и ако вече имат такова, ще искат да имат дете.

Големи постижения в работата едва ли ще бъдат възможни и в това отношение годината обещава да бъде спокойна. В същото време някои хора ще имат голяма нужда от стабилност и желание да започнат собствен бизнес.

Номер “7”

Числото “7” показва, че е дошло времето за анализ. Не се разстройвайте, че ще има нужда да прекарвате малко повече време насаме със себе си, а не в екип или шумни компании. Периодът е необходим, за да погледнете във вътрешния си свят и да разберете какво трябва да промените и какви качества в себе си да подобрите.

Годината може да бъде свързана със забавяне и дори известно инхибиране на околните процеси, но това е такава пауза, която може да даде сила за по-нататъшно движение напред и да покаже ориентири. Периодът е благоприятен за творчество и придобиване на нови знания.

Номер “8”

Осем е едно от най-паричните числа и много внимание ще бъде приковано във финансовата сфера: можете да очаквате успех в бизнеса и кариерата. За някои хора ще се открият широк спектър от възможности: високоплатени предложения за работа, нови бизнес партньори и изгодни сделки.

Очаква се успех в почти всяка област и някои от ключовете към това са упоритата работа, практичността и вниманието към детайла. Трябва да сте особено внимателни по отношение на разходите, в противен случай можете да пропилеете всичко, което сте успели да спечелите. Важно е да бъдете проактивни, но в същото време внимателни.

Номер “9”

Време е да приключите по-рано започнатите дела и да направите равносметка. Идеален за премахване на стари и ненужни неща. Предстои цяла година, което означава, че ще има време внимателно да претеглите всичко, да изхвърлите излишното и да се подготвите за скок напред.

Струва си да се подготвим за факта, че ценностите могат напълно да се променят, а с това и интересите и кръгът от приятели. Не е изненадващо, че някой ще иска да отиде на друга специалност, а някой ще откаже да общува с хора, които доскоро изглеждаха близки. В същото време не е нужно да пазите обиди – по-добре е да ги оставите в миналото.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”
  2. ДОБРУДЖАНЦИ
  3. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  4. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  5. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  6. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  7. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  8. БЪЛГАРИТЕ
  9. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. РИБОЛОВ
  12. ГЮВЕЧ
  13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  14. България – Китай 中国保加利
  15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  16. В PINTEREST

  • Vladislav Sexoroswo
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА