20% отстъпка за записвания за лято 2017 г. дава Албена

0
868

„Преговорите за сезон 2017 г. завършиха. Радостното е, че всички наши партньори оценяват  високото качество на продукта, който предлага Албена, разширяват своите програми. Следващата година „Томас Кук” ще има още два клубни хотела, „Алтурс” още един, „Лукс е” – също. Перспективите са добри, стига да се запази статуквото в международната обстановка”, каза пред журналисти търговският директор на Албена Маргита Тодорова.

„Цената за следващия сезон ще е с 3 до 5 % по-висока, в зависимост от хотела, което, според нас, за качеството, което предлагаме, е достойно увеличение”, допълни тя. Отстъпките за ранни записвания към момента са 20 % и те са актуални до края на септември.
Продажбите вървят на сайта на Албена. Новото е новият петзвезден хотел „Парадайс блу”, както и новите 24 апартамента в хотел „Гергана”. Те са много модерни, комбиниращи гледка към река Батовска и към морето, използващи даденостите на тази част на Албена. Новости в предлагането са традиционно допълване на чадърите и шезлонгите в Компас, Панорама, Алтея, Добруджа, така че вече всеки всички хотели в Албена ще имат включено ползване на чадър и шезлонг в цената, за разлика от това лято.
Гостите на Орхидея и Магнолия ще могат да имат предимството на обяд на плажа в Славянски кът. Ще свържем хотел „Фламинго гранд” с „Медика Албена”, за да могат гостите на петзвездния хотел да ползват всички удобства на балеоцентъра. Друго ново в продукта е нашата програма за екологично развитие и бизнесмодел, безотпадъчни технологии, намаляне на използването на енергийните ресурси. Тя ще намери своя пълен вид в края на октомври. След това ще бъде популяразирина. Част от увеличението на цената се дължи именно на т.нар. екопринос на всеки един клиент, прекарващ своята почивка в Албена. Предстои тази програма да придобие пълен завършек. Тук говорим за свързване на горна и долна зона, безотпадъчни технологии и преработка на отпадъците в ресторантите, въвеждане на електрически транспорт. Тя е за по-дълъг период, ще има краткосрочен и дългосрочен план. Следващата година ще е началото.
За следващата година ще се работи за привличане на различни групи туристи пред и след сезона. Не само спортните мероприятия. Ние изграждаме модерен тенис център и говорим за увеличаване на тенис лагерите, но и за допълнителни турнири по плажен волейбол, за конна ваканция т.нар. кампове за обучение в езда. Там ще насочим също усилията си в рекламата и ще търсим един по-модерен начин за реклама, освен традиционните.