ОВЕН – С доброто име, което сте изградили за себе си, ще получите интересно предложение или бизнес-оферта. В преследването на целите си ще правите отстъпки и жертви, но без да съжалявате.

ТЕЛЕЦ – Верни на себе си и на независимия си дух, няма да допуснете друг да определя поведението ви. Съдбата ще подкрепя самостоятелните ви занимания и ще насърчава развитието ви.

БЛИЗНАЦИ – Отговорностите ви са големи, за това се погрижете да сте във форма. За някои от вас денят се свързва с ново начало в професионален план. Потърсете повече информация по важен проблем.

РАК – Обмисляйте постъпките си, възможни са заблуди и непредвидени ситуации, които да нарушат предвижданията ви. Подсигурете се, като вземете мерки и не отхвърляте ничии съвети.

ЛЪВ – Погрижете се за неотложните си задачи и след това мислете за друго. Работните проекти изискват преразглеждане на договорености и постигане на нови, предвид настъпилите промени.

ВЕЗНИ – Ще се посветите на нова работа или друга своя заетост, която ще внесе положителни промени в живота ви. Ако имате проблеми, не се притеснявайте, няма да изненада никого.

ДЕВА – Излишно се дистанцирате от околния свят, повече ще изгубите, отколкото да спечелите спокойствие. Изпускате добри възможности, в желанието да си спестите излишни главоболия.

СКОРПИОН – Професионални и лични удовлетворения, като отговор на неуморната ви работа през изминалите дни. Това ще породи вълнуващи емоции и търсене на подходящите хора да споделите.

СТРЕЛЕЦ – Възможни са затруднения с професионалните ви начинания. Натъквайки се на разкрития, ще предизвикате нечии нездрав интерес към себе си, но ако удържите, ви очакват победи.

КОЗИРОГ – Съсредоточете се върху работата си и по-малко обръщайте внимание на изказвания. Ще се радвате на добро отношение към това, което правите и нечия готовност за подкрепа ще ви поласкае.

ВОДОЛЕЙ – Служебни задачи ще погълнат вниманието ви, но ще се вълнувате и от други събития днес. Сътрудничество, изградено върху взаимни интереси ще постави началото си за някои от вас.

РИБИ – Без грам колебание ще се отнесете достатъчно сериозно към дейностите, от които можете да спечелите. Както не жалите себе си, такова поведение изисквайте и от партньорите си.

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...