18+ Порно Любена има SEX клипчета с 80 партньори

0
14867
  • Видеата са заснети лично от бившия благоверен на красавицата Петьо Еврото

Видната столична сексуална вършачка и кадровик в съдебната система Любена Павлова, която вчера получи драматичен катарзис по аферата “Осемте джуджета”, май ще се окаже истинска порно икона. Дащната бивша съпруга на Пепи Еврото, която вече половин България е гледала в тройки, четворки и всякакви други интимни комбинации, крие невиждана колекция от интимни записи, научи Lupa.bg от нейни съратници.

Домашната колекция от порно на Любка и Петьо Петров съдържала огромно количество аматьорски филми, заснети лично от бившия благоверен на красавицата. Тя твърди, че Еврото имал фетиш към това да гледа как съпругата му се съешава с други мъже. Подобно сексуално отклонение си има определение – “троилизъм”. В учебниците по психология се определя така:

Специфичната сексуална потребност да си свидетел на сексуален акт между собствения постоянен партньор и друг човек (хора).

Кадри от една от многобройните “тройки” на дащната кадровичка

Според свидетелствата на самата Любена, Петьо Еврото я е заснел да поема членовете на над 80 различни мъже. Сред тях имало както магистрати от кръга на Петров, така и обслужващ персонал като шофьори, бодигардове и дори събирани чрез обяви в интернет сайтове младежи. В своето интервю в сряда пред АКФ Любена Петрова сама обяви, че записите били “част от нашия личен живот” и според нея са разпространявани от Еврото с цел тя да бъде унизена.

Същевременно бившият шеф на следствието се оказва изключителен ревнивец, който побеснявал, ако някой дори си позволи по-свободен разговор с Любена. Именно ревността му била и причина за окончателната им раздяла. Двамата се развеждат преди 2 години, след като първите подобни клипове се появяват в порно сайтове.

https://lupa.bg/

  1. Официално: Обявиха Пепи Еврото за общодържавно издирване
  2. Бившата съпруга на Пепи Еврото: Разпознавам почерка му зад писмото до главния прокурор
  3. Демерджиев: Дотук надделява версията, че убийците на Къро не са българи
  4. Сарафов: Явно Гешев натиска бутона “ентър” и пуска записи в подходящия момент