ХОРОСКОП ЗА 20 АПРИЛ /ВИДЕО/

0
1760

 

ОВЕН

Овенът може да се докаже като голям приятел или като опасен противник – днес някой е толкова щастлив. Денят му дава прозрение, способност да усеща ситуацията и да хване всичко в движение. Всеки от неговите планове ще бъде успешен, независимо дали става въпрос за това как да се забавлява с приятели, или как да смрази кръвта на враговете. И в двата случая Овенът е обречен на успех, така че най-доброто, което неговите опоненти могат да направят, е да се опитат да се сприятеляват с него.

ТЕЛЕЦ

Телецът ще бъде в ступор. Е, ако ситуацията не изисква бързи решения от него – тогава разсейването на Телец няма да му донесе много вреда. Но ако събитията ще го безпокоят, опитвайки се да го преместят в сериозен конфликт, телецът може внезапно да извади или скрие главата си в пясъка. С други думи, Телецът днес е противопоказен за всяка активна дейност – освен за това, което той иска да направи не за резултата, а за душата.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците, ако желаят, могат да постигнат много. Но далеч не е факт, че за тях ще възникне такова желание. Въпреки това, за да се насити денят с ярки събития, за Близнаците е достатъчно да се увлечете с някаква работа или идея. Или пък красивото лице на противоположния пол.

5 вида алкохол, които са добри за кожата

РАК

Денят не насочва Рака към показване на организационни умения, но ако се ангажира да организира нещо, резултатът ще задоволи всички. Това се отнася за всяко събитие, дори достатъчно официално, да не говорим за обичайната партия или за излизане. Ракът трябва само да поеме инициативата и ясно да разпредели задачите, а други ще се радват да играят заедно с него и да му помагат.

ЛЪВ

Лъвът е склонен да безделничи. И ситуацията ще играе в негова полза, без да изисква да се изпълняват подвизи или да се предприемат спешни въпроси. Въпреки това, дори ако е необходимо, Лъвът би предпочел да не забележи това: спокойното му настроение е почти невъзможно да се промени. Така че формулата „работа не е вълк” ще стане днес временното мото на Лъва. Звездите го съветват да посвети този ден на три основни области: себе си, семейството си … И още веднъж за себе си!

ДЕВА

За Дева денят е много добър! Нейната енергия й дава преднина пред другите, което тя има всички шансове да използва брилянтно. Всяко дело, което Дева ще предприеме, ще може да се движи напред и дори да накара топката да се търкаля, ако е била там. Звездите съветват Дева да не се захваща с дреболии: ако днес има късмет, си струва да посвети деня си на това, което ще донесе най-голяма полза.

Ако жена от племето Кикую се умори от съпруга си, тя…

ВЕЗНИ

За Везните е противопоказно да поемат голям бизнес. Да, и за малките като цяло. Напоследък те вече са похарчили много енергия, толкова достатъчно, за да се изправят срещу сегашния: време е да се отпуснете и да си починете. В този случай звездите съветват Везни да обърнат внимание на онези области от живота, които наскоро са стартирали напълно. Приятелска комуникация, домашни събирания, романтични срещи – останалата част може да бъде много разнообразена просто от телевизор и диван.

СКОРПИОН

Скорпионът ще бъде в несъответствие с други, които трудно се приспособяват към нейговия бърз ритъм. Скорпионът ще се чувства способен на много неща. Неговата бизнес дейност, проницателност и остър ум ще бъдат на върха. Но апатията и безразличието на другите може да го дразнят доста, така че днес Скорпионът е по-добре сутрин да разчита единствено на силните си сили.

СТРЕЛЕЦ

Стрелец трябва да позволява на другите да се справят със собствените си проблеми. Вместо да прекарва времето си с другите, звездите го съветват да направи нещо приятно – например, творчеството. Но за точните науки душата на Стрелец днес няма да лъже. Много по-добре е той да боядисва с боя или да напълни главата си с поеми, отколкото да гледа на монитора, на редици от цифри, графики и таблици, без разбиране.

6 необразовани личности, променили света

КОЗИРОГ

Козирогът просто е длъжен да сподели мислите си със света! Или поне с малка част – с техните близки, колеги, приятели. Главата му ще работи добре и извън кутията, като генератор на велики идеи. Въпреки това, не фактът, че околните веднага тези идеи ще разберат и оценят. Нищо не може да се направи – Козирогът днес е толкова пред другите, че трябва периодично да спира, като дава възможност на другите да го настигнат.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят е малко вероятно да има достатъчно сила, за да поеме бизнеса с ентусиазъм. Денят го кара да прави възможно най-малко ненужни движения. Но главата обещава да работи на най-високо ниво, извършване на планове – основно свързани с работата. Мислите, които ще дойдат днес в главата на Водолея, ще се отличават с логични и неочаквани движения. В бъдеще тези брилянтни планове са в състояние да осигурят напредък в кариерата на Водолея и добър доход.

РИБИ

Рибите са щастливи: те ще искат, без да искат, да правят това, което обичат. По-скоро звездите на хороскопа просто не им оставят никакъв избор – ако вземат нещо друго, те няма да постигнат нищо. Рутинните задължения могат да доведат до такава скука в Рибите днес, че те рискуват да изместят челюстта от прозявка. Но ако той предизвика оживен интерес към тях, той обещава да донесе на Рибите не само много приятни емоции, но и отличен резултат.

  • TOP HITS 2019 🌱 Melhores Na Balada Jovem Pan 2019 🌱 Musicas Internacionais Mais Tocadas 2019