Днес, 14 септември, намаляващата Луна в знака Лъв носи склонност към приключения и увеличава необмисленото поемане на рискове. Днес си струва да отложите финансови въпроси, сделки с недвижими имоти и други важни процедури. По-добре е да посветите този критичен ден на въздържание и запазване на жизнеността.

♈ Овен

Този етап от живота ви е пълен с пробиви и лични победи. Във вас нараства усещането, че сте на прав път. На любовния фронт обаче се очаква период на застой. Не се съмнявайте в автентичността на чувствата си. И не се опитвайте да контролирате какво се случва в главата на партньора ви.

Космически съвет: Това е време на лични победи.

 • Любовен калкулатор: Как датата на раждане влияе на любовните ни отношения в живота

♉ Телец

Възможно е да бъдете посетени от мисли за предателство на любим човек. Преди това сте забелязали знаци, потвърждаващи това, но не смеете да направите нищо. Възможно е страхът от промяна да ви пречи да се откажете. Вселената иска да ви напомни: вие заслужавате щастие.

Космически съвет: Знайте кога е време да го пуснете.

♊ Близнаци

Проявявайте доброта и разбиране, когато общувате с любимия човек. Ако ви е създал проблеми, не бързайте да съдите. Може да грешите за него, защото душата на някой друг е тъмнина. Самотните Близнаци ще преживеят промяна в романтичните си отношения. Една стара любов може да се прояви отново.

Космически съвет: Стъпвайте внимателно и бъдете на същата страница като любовника си.

♋ Рак

Усещате специална връзка с обекта на симпатията си, но не правите първите стъпки. Вероятно старите рани се превръщат в пречка по пътя. Освободете се и си позволете да изпитате любовта. Време е да спрете да се съмнявате. Това, което искате, може да бъде постигнато, ако сте готови да положите усилия.

Космически съвет: Позволете си да изпитате любовта.

♌ Лъв

Несподелената любов във вашия случай може да е резултат от лош момент. Не бързайте да губите вяра. Лошото време не е загуба. Възможно е скоро ситуацията да се промени във ваша полза. Бъдете търпеливи и оставете по-висшите сили да поемат.

Космически съвет: Не позволявайте на лошото време да разклати вярата ви.

♍ Дева

Връщаш се отново и отново към образа на жертвата. Вътрешното осъзнаване е пътят към освобождението. Освободете се от остарялата история и отворете очите си за това, което Вселената може да предложи сега. Те ви обичат и са готови да се борят за вас докрай.

Космически съвет: Помнете тези, които ви обичат.

♎ Везни

Вътрешният свят на друг човек не е под ваш контрол. Не се разочаровайте, ако любимият ви не оправдае очакванията ви по някакъв начин. Пуснете юздите и обърнете внимание на себе си. За вас започва времето за личностно израстване и победи.

Космически съвет: Откажете се от юздите.

♏ Скорпион

Тази връзка е специална, Скорпион. Погледнете отвъд текущите проблеми на личния фронт и осъзнайте, че това, което имате, е дар. Имате силата да поправите всичко, което се обърка. Но няма нужда да бързате. Нека по-висшият план започне да действа. Много неща ще се решат от само себе си.

Космически съвет: Сегашната ви връзка е дар отгоре.

♐ Стрелец

Доброто време започва да изпълнява вашите планове. Продължавате напред въпреки препятствията. Вселената ви подкрепя. В междуличностни отношения са възможни както възходи, така и падения. Възможно е да ви преследват страхове от миналото. Не им се поддавайте.

Космически съвет: Вселената ви пази.

♑ Козирог

Не позволявайте на външния хаос да ви отклони от курса. Помнете защо сте дошли на този свят. Заменете оплакванията с мисли за бъдещ успех. Сега не е моментът да се отказвате. Вече сте близо до финалната линия. Останете фокусирани върху процеса и ще видите причината за случващото се.

Космически съвет: Заменете маската на жертва с мисли за успех.

♒ Водолей

През този период са възможни финансови затруднения и семейни проблеми. Творческият подход ще ви помогне да излезете от лабиринта на неприятните събития. В любовните отношения има несигурност. Вероятната причина е, че вие ​​и другата ви половина отразявате взаимно. Направете отстъпки.

Космически съвет: Проявете внимание към близките си и бъдете креативни.

♊ Риби

Вие, като другите, сте склонни да създавате проблеми от нищото. Придавате на миналото по-голямо значение, отколкото то заслужава. Време е да се отървете от този багаж. Запазете място в душата си за божественото чувство и си позволете да се отдадете на връзките, които отдавна заслужавате.

Космически съвет: Време е да се освободите от влиянието на миналото.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ИНТЕРВЮТА
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА