На 19 април, около 20:20 часа е получено съобщение за извършена кражба на множество електрически и акумулаторни ръчни инструменти от частен имот на територията на с. Царичино, област Добрич.

На 19 април, около 07:45 часа е получено съобщение за извършена кражба на около 60 литра дизелово гориво от пътно строителна машина, паркирана в с. Присад, област Добрич.

На 19 април, около 17:30 часа е извършена проверка на частен дом на територията на с. Божурово, обитаван от криминално проявен 50-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса, реагираща на канабис с тегло 0,5 грама и кафяво вещество, реагиращо на хероин с тегло 0,3 грама. Задържан е за 24 часа.

На 19 април след проведени ОИМ и ПСД е установен криминално проявен 16-годишен младеж от град Каварна. В хода на работа е установено, че същият е извършител на взломна кражба на електрически проводници от частен имот на територията на град Каварна, извършена на 7 април т.г.

На 21 април, около 21:50 часа в с. Красен е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с варненска регистрация, управляван от 27-годишен мъж. При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че МПС е с прекратена регистрация.

На 21 април, около 12:00 часа в района на с. Вранино Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от мъж от град Каварна. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,98 промила в издишания от водача въздух. Задържан е за 24 часа. НДТ

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 8. България – Китай 中国保加利
 9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА