♈ Овен

Понякога получавате това, което сте поискали почти веднага. В други случаи периодът на чакане изглежда безкраен. Знайте, че нещо, което ви отнемат, е част от промяната, към която сте се стремили. Това е нещо, което не е в съответствие с вашето най-висше и най-голямо благо. Така че, отдайте се на процеса на пречистване. Овен, вярвай, че отвъд тъмните облаци те чакат дъги.

Космически съвет: Отдайте се на процеса на пречистване.

♉ Телец

Изцелението се случва чрез осъзнаване, Телец. Става дума за разпознаване на мислите, моделите и нагласите, които пречат на вашия растеж. Вече знаете какво трябва да промените вътре. Сега е време да предприемем действия в съответствие с това намерение. Не забравяйте, че в началото правенето на нещата по различен начин ще ви накара да се почувствате неудобно и това е добре. Хубавото е, че си надарен със смелост, сила и мъдрост.

Космически съвет: Не се страхувайте от промяната.

♊ Близнаци

Избирането на себе си рядко е лесно, особено ако сте свикнали да поставяте нуждите на другите пред своите. Доверете се обаче на вътрешния си глас на мъдростта и намерете баланс между това, което желаете и това, което се изисква от вас.

Космически съвет: Отстоявайте себе си.

♋ Рак

Ретроградният Меркурий има лоша репутация, но ви е дал паузата, от която се нуждаете, за да преосмислите траекторията на живота си. В същото време ви помогна да придобиете по-задълбочено разбиране за това как трябва да служите на отбора. Мъдър съвет: Доверете се на импулсите, които получавате през това време, тъй като те ви помагат да тласнете кариерата си в нова посока.

Космически съвет: Доверете се на интуицията си.

♌ Лъв

Намаляващата луна оставя място за пречистване. Той държи място, за да освободите това, което вече не служи на вашето най-висше и най-голямо добро. Така че, работете с тази енергия, а не срещу нея. Най-добрият начин да направите това е да намалите съпротивата си. Не забравяйте, че промяната може да изглежда плашеща в началото, дори ако подсъзнателно я желаем, и това е добре.

Космически съвет: Не се съпротивлявайте на промяната.

♍ Дева

Не е задължително да е едно нещо: това или другото. Може би има среден път. Може би има начин да се намери решение, което да вземе предвид и двете гледни точки. Така че оставете място за смислен обмен. Споделете своята гледна точка честно, като същевременно останете отворени към другите. В същото време се примирете с факта, че нещата ще се развият само когато настъпи подходящият момент.

Космически съвет: Не се страхувайте да говорите откровено.

♎ Везни

Не се страхувайте от ветровете на промяната. Не се страхувайте от всички начини, по които сте призовани да трансформирате и промените играта. Не се страхувайте от това къде ви водят, дори и да не виждате крайната си дестинация. Вашите духовни водачи и предци са с вас, за да ви помогнат да прекрачите прага.

Космически съвет: Доверете се на съдбата си.

♏ Скорпион

Време е да поставите здравето и благосъстоянието на върха на списъка си с приоритети. Време е да ви поставим начело в списъка с приоритети. Вселената предлага: работата върху себе си отвътре е тайната на външното благополучие.

Космически съвет: Поставете себе си на първо място в списъка си с приоритети.

♐ Стрелец

Ако гласът в главата ви казва, че тази романтика е завинаги, време е да повярвате. Време е да свалите бдителността си и да оставите чувствата си в свещеното си пространство. Да се ​​направиш уязвим е лесно. Но искате ли да прекарате остатъка от живота си във вземане на решения, основани на страх?

Космически съвет: Насладете се на новия си романс.

♑ Козирог

Днес, когато попаднете в трудна ситуация, направете крачка назад и издишайте. Вместо да кажете: „Защо това се случва на мен?“ кажете: „Каква е поуката тук?“ Вселената не ви наказва. Тя просто ви предизвиква да повишите ниво. О, и още нещо! Хвърлете играта в сравнение. Отървете се от чувството, че по някакъв начин сте изпуснали влака си. Вие сте там, където трябва да бъдете и всяко изживяване е перфектно.

Космически съвет: Учете се от ситуацията.

♒ Водолей

Единствената причина да чувствате вътрешен конфликт е, че оставяте главата си да ви пречи. Просто слушай сърцето си. Да, наистина е толкова просто! О, и още нещо! Доверете се на това, което получавате от невидимите сфери чрез знаци, символи и послания. Вселената ви защитава от нещо, което не съответства на растежа на вашата душа, просто трябва да й се доверите.

Космически съвет: слушайте сърцето си.

♊ Риби

Ретроградният сезон беше пълен с всякакви разочарования. Трябваше да се справите с повече забавяния, отколкото очаквахте. Добрата новина е, че сега нещата се променят! Всичко се променя към по-добро! Вярвайте, че проектите, които са се движели на забавен каданс, скоро ще наберат скорост. Кажете “да” на спонтанните действия, ако се предостави възможност!

Космически съвет: Кажете „да“ на спонтанните действия.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА