10 000 яйца боядисват в Албена за Великден

0
850

 

60 агнета,10 000 боядисани яйца и 1000 козунаци подготвят в Албена за гостите, избрали да отбележат Великден във ваканционното селище тази година.

Седем са хотелите, които ще бъдат пълни с гости от Румъния и България за светлия празник. Това са: 5-звездните хотели „Фламинго Гранд Хотел &СПА“, „МаритимПарадайсБлу“ и в 4-звездните „Калиакра“, „Ралица Акваклуб“, „Ралица Супериор“, „Лагуна Гардън“ и „Лагуна Бийч“.

Богатото меню освен традиционните агнета, яйца и козунаци включва и много други специалитети. Акцент в кулинарната феерия от вкусове е селекцията от френски десерти, приготвени и изпратени от Франция специално за гостите на комплекса. Голяма част от хранителните продукти са произведени био градините на Албена и са сгарантирано високо качество, което да удовлетвори и най-изтънчените вкусове. 5-звездните хотели „Фламинго Гранд Хотел &СПА“ и „МаритимПарадайсБлу“ ще зарадват гостите си с неповторими специалитети от най-доброто телешко месо – Black Angus, част от продуктите на „Еко Агро“.

Тази година ваканционно селище Албена отбелязва 50 години от своето създаване.През декември беше избрано и за Европейски курорт на спорта за 2019. Събитийният календар на комплекса е пълен със спортни и културни мероприятия, както и много конференции.

Виктория СИМЕОНОВА, мениджър “Реклама”