Жените Лъв са наистина нещо изключително и специално. Качествата, които тя притежава са толкова очарователни, че след като прочетете за тях, ще признаете жената Лъв за единствена по рода си.

Но какво прави жената Лъв толкова любяща, силна и харизматична?

1. Абсолютно лоялна

Това всъщност е една от основните черти на една дама Лъв. Лоялността е в кръвта й. Тя никога няма да изневери на мъжа, когото обича. Това са едни от малкото хора в света, на които можеш да вярваш сляпо. Това е така, защото тя е човек, който не дава фалшиви обещания.

2. Независима

Една жена Лъв не се нуждае от някой, който да бъде постоянно наоколо и да се грижи за нея. Дори и да изглежда тиха и скромна, тя има силата и смелостта на лъвица. Това е така, защото тя е много способна да се грижи за себе си. Обича свободата и мрази да й се казва какво да прави. Тя прави това, което мисли, че е правилно и не слуша другите.

3. Решителна и несломима

Тя е човек, който като реши да постигне нещо, го прави. Никой не може да я спре без значение колко трудно ще бъде достигната целта. Това е така, защото вярва в мечтите си.

4. Несравнимо страстна

Страстта на жената Лъв е достойна за написването на книга . Ако тя обича някого, тя ще направи всичко възможно, за да го види щастлив. Следователно, една жена Лъв е много добра в леглото. Но, ако тя намрази някого, тя няма да остави „необърнат камък”, за да направи живота му ад. Недейте да я правите свой враг! Каквото и да прави, тя дава цялата си душа – дали това е в една връзка, образование, кариера, хоби или отговорност – всичко изпълнява с огромна страст и хъс.

5. Прекрасна памет

Направете нещо мило за нея и жената Лъв никога няма да забрави това. Тя вечно ще ви бъде благодарна. Но, ако й направите нещо лошо, тя ще ви мрази до гроб. Такава е нейната памет – и за добро, и за лошо тя има изключително силна памет.

6. Амбициозна

Докато всички имат съвсем обикновени земни желания, жената Лъв прави планове как да се докосне до звездите. И защо не? В края на краищата, тя знае, че има способности да постигне това, което иска. И в повечето случаи го прави!

7. Силна интуиция

Кой не иска да има силна интуиция? Все пак не всеки е благословен с нея. Но дамата Лъв е естествено благословена с тази уникална черта. Нейното дълбоко чувство на разбиране на хората и ситуациите я прави майстор на прогнозирането какво ще се случи. В резултат на това, е много трудно да се хване тази страхотна жена неподготвена.

8. Взема правилните решения

Ние всички знаем колко е важно в даден момент от живота да вземем правилно решение, за да се измъкнем от проблемите, които ни връхлитат. Това е мястото, където една жена Лъв се откроява от останалите. Нейната способност за вземане на интелигентно решение е знаменателна. Тя внимателно наблюдава и анализира всяка ситуация, преди да реши какво ще предприеме. В резултат на това, повечето от нейните решения са достойни за похвала.

9. Мистериозна и интересна

Жената Лъв не е отворена книга. Няма значение колко време ще се опитвате, вие трудно ще я разберете. Няма значение колко време я познавате – винаги ще има още нещо, което да научите за тази загадъчна и дълбока личност. Това я прави още по-интересна. Ако трябва да напишете книга за живота на една дама Лъв, това несъмнено ще бъде истински бестселър.

10. Един идеален партньор в живота

„Няма нищо по-силно от истинската любов” – това е написано за жената Лъв в любовта. Когато тя обича, нейната любов е истинска и чиста. А това я прави много специална и хората, които я познават наистина са много щастливи!

Жените представители на зодия Лъв са нашия дар от Бог, те внасят цвят и смисъл на така сивото ежедневие в което живеем и трябва истински да ги цените и уважавате за това!  http://zodiakalen.com/

loading...