Ювентус стъпи накриво в мач с две дузпи – Футбол свят – Италия

0
28


Ювентус направи 1:1 у дома срещу Каляри в мач от 7 кръг на първенството на Италия по футбол. Старата госпожа поведе в началото на мача от дузпа, изпълнена от Душан Влахович, но в края на срещата гостите успяха да измъкнат точка, отново чрез наказателен удар. И в двата случая намесата на ВАР се оказа решаваща.

В 13-ата минута на срещата в Торино Душан Влахович се разписа, като вкарва топката в долния десен ъгъл покрай протегнатата ръка на стража от дузпа, отсъдена за игра с ръка.

В 88-ата обаче при получило се меле в наказателното поле, реферът не обърна внимание на  претенциите на Каляри за дузпа. Малко след това ВАР се намеси и от точен от 11-метровата дистанция бе Разван Марин.

Франсиско Консейсао получи втори жълт картон в заключителните минути на срещата, което обаче не доведе до някакви сътресения за Ювентус.

Ювентус продължава без загубав шампионата от началото на сезона, като допуснатия гол е първият във вратата на тима в калчото през тази кампания.

След равенството „бианконерите“ заемат 3-ото място в класирането с 13 точки след Наполи и Интер. А Каляри е на 15-а позиция с 6 пункта.



Източник Gong.bg