Зарубин показа как черна котка се страхува да пресече пътя на кортежа на Путин

Черната котка е изпуснала кортежа на руския президент Владимир Путин, съобщи журналистът Павел Зарубин в канала си в Telegram. На публикуваните кадри се вижда как животното минава по средата на пътеката, чува коли и замръзва. След това котката се връща на поляната и бяга.

Може би най-смешният кадър на седмицата: кортежът на Путин и черна котка, която взе единственото правилно решение “, отбеляза Зарубин .

По време на посещението на Путин в Пхенян през юни севернокорейският лидер Ким Чен-ун му подари две ловни кучета пунгсан: мъжко със синя каишка и женско с розова каишка. Зарубин публикува видео с държавните глави и отбеляза, че руският лидер веднага е провел „кратко първо обучение“ на домашните любимци.

Президентът на Беларус Александър Лукашенко посети Иркутск през май, където взе своя шпиц Унка  да се вози на сегуей. Ръководителят на републиката стоеше уверено върху двуколесно превозно средство, държейки волана с една ръка и прегръщайки любимия си домашен любимец с другата. С Умка Лукашенко присъства и на Парада на победата в Москва през май.

 

 

На снимката спокоен Унка седеше на трибуните без каишка. Домашният любимец на беларуския лидер вече многократно се появяваше със собственика си на Червения площад.