ЦСКА-СОФИЯ ЗАПОЧНА С ЕДИН НОВ

0
1000

ЦСКА-София направи първа тренировка за новата година, която се проведе на базата на Панчарево. Единственият отсъстващ с разрешение на ръководството бе Жеферсон. Бразилецът ще се присъедини към тима в края на седмица.

След силните си изяви през есента във Втора лига, от Литекс се завръща вратарят Петър Петров. С представителния тим тренировки започнаха трима от талантите на школата – Мартин Смоленски (роден 2003 г.), Йоан Бауренски (2001 г.) и Никола Борисов (2000г.). Други нови попълнения на този етап няма, но се работи по селекцията и на по-късен етап със сигурност ще бъдат привлечени такива.

Отборът ще се подготвя в София до 15 януари, след което предстои двуседмичен лагер в Испания. До 29 януари ЦСКА-София ще изиграе 4 контроли в Марбея. Първата ще се проведе на 16 януари срещу германския Бохум, останалите приятелски срещи ще бъдат обявени в близките дни.

След завръщането в София, в зависимост от метеорологичните условия, ще се прецени къде тимът ще се подготвя до началото на пролетния полусезон. До първия официален мач треньорският щаб планира още две проверки на родна земя.