Хърватската тенис красавица, която стимулира Стан Вавринка

0
2612

Гаел Монфис не е единственият звезден участник на Sofia Open, чията половинка на свой ред е много известна тенисистка. Същото се отнася и за един от големите фаворити в “Арена Армеец” – трикратният шампион от Големия шлем Стан Вавринка!

От няколко години до швейцареца с може би най-добрия бекхенд в света на тениса има едно прелестно русокото момиче. Момиче, което също надали искате да срещате на корта – Дона Векич.

22-годишната хърватка е една от най-големите красавици в женския тенис, което ѝ спечели много мъжки фенове още в ранна възраст. За нея обаче по-важното е, че успехите на корта стават все по-сериозни, така че при Векич в никакъв случай не съществува опасността да бъде запомнена само с красотата си по примера на Анна Курникова.

В момента хърватката е под №30 в световната ранглиста след успешна минала година и добро начало на настоящата. Векич вече има две WTA титли – от Малайзия 2014 и Нотингам 2017. Тя има и 4 загуби във финали, а очакваме съвсем скоро да направи и своя голям пробив в Големия шлем.

А дали Дона ще подкрепи своя любим в “Арена Армеец”? Остава да разберем през следващата седмица!  https://gong.bg

За още интересни публикации ни последвайте в Google+ или pinterest