Хороскоп за март 2023 любов, работа, финанси

0
1603

Хороскопът за март 2023 година предсказва, че първата декада на месеца ще бъде доста благоприятна, което ще позволи на мнозина да направят положителни промени в личния и професионалния си живот.

През първата седмица на март 2023 г. Луната във фаза на растеж ще улесни начинания, запознанства.

В началото на месеца Меркурий ще влезе в Риби. Този знак ни склонява към искреност, но ще ни принуди да скрием чувствата си.

Ако не искате това да се отрази негативно на личния ви живот, демонстрирайте открито отношението си към партньора си, особено преди 8 март 2023 г.

Отделете време за планиране на празник, купуване на подаръци. Може ли някой да предприеме пътуване.

Секстилът на Слънцето и Уран в началото на месеца обещава неочаквани приятни изненади, събития.

Първата декада е най-романтична през март 2023 г. и благоприятна за хармонизиране на отношенията.

Добре е сега да обърнете внимание не само на партньора си, но и на други роднини, деца, родители.

Също така по това време би било добре да се погрижите за здравето си.

Трябва да се отбележи съдбовно събитие, 7 март 2023 г. Сатурн прави ингресия в знака на Риби.

Това ни обещава нови правила и ограничения в областите, които отговарят за Риби. Например кино, музика, медицина, фармацевтика, религия и други.

След Пълнолунието, което ще настъпи на 7 март 2023 г., активността и енергията ще намалеят, което ще се отрази на настроението на хората.

Хороскопът за март 2023 г. предсказва спад на жизнения потенциал през втората декада на месеца поради квадрата на Меркурий, Слънцето и Марс.

За мнозина това може да доведе до отслабване на имунитета, увеличаване на инцидентите, нараняванията, конфликтите. Ще се увеличи агресивността и нежеланието за изпълнение на задълженията по каквито и да било споразумения.

Този период не е подходящ за пътуване, начало на обучение, развитие на отношенията.

Хороскопът за март 2023 г. гласи, че на 21 март ще имаме Новолуние в Овен и ще започне нова астрологична година, Слънцето ще премине в Овен, към Меркурий.

Повечето хора ще почувстват прилив на сили, творческо вдъхновение, ентусиазъм. Много хора искат да променят нещо в живота си. Юпитер и Хирон също пътуват там в Овен.

Оказва се, че енергиите на Овен ще се проявят много ясно. Хората ще искат да покажат на какво са способни, да споделят своите оригинални идеи в личния, творческия, бизнес живот.

Приятелските и бизнес контакти се подобряват и разширяват. Освен това този период се характеризира с импулсивност, прибързаност, така че понякога се сдържайте, за да помислите дали правите всичко правилно.

Ще има желание да постигнете всичко сами. Секстилът на Луната към Плутон по време на Новолуние ще даде допълнителна енергия и страст за постигане на целта.

Просто не прекалявайте, защото сега искате да сте първи във всичко и в никакъв случай да не отстъпвате позициите си. И мнозина ще се бият до горчивия край.

Любовен хороскоп за март 2023 г.

Страхотен месец за любовни отношения, романтика. Меркурий ще пътува през Риби, склонявайки ни към чувственост, нежност.

Въпреки това много, особено в личните отношения, могат да се възприемат като илюзорни. Замъгленото мислене, собствените фантазии няма да ви позволят обективно да оцените връзката, да анализирате тяхната перспектива.

Любовният хороскоп за март 2023 година предсказва, че когато Венера влезе в Телец в средата на месеца, много неща ще си дойдат на мястото.

Ще се интересуваме не само от комфорта на любим човек, но и от нашия собствен.

Мнозина ще започнат да се замислят какво получават в тази връзка. Периодът ще е особено благоприятен за знаците на земята и водата.

Хороскоп за март 2023 г. за знаците на зодиака

Хороскоп за март 2023 година ОвенХороскоп за март 2023 година Овен

Ще сте склонни да не бърборите за дреболии, а да се заемете с работата, да обсъдите важни задачи. Енергията е отслабена, но добрите аспекти на Слънцето ще ви помогнат да останете на повърхността и да не се отказвате да решавате поне неотложни задачи. Новолунието ще бъде през март във вашия знак, така че се пригответе за обновление, промени в живота. В края на март можете да настроите курс за внедряване на нещо ново в живота.

Хороскоп за март 2023 ТелецХороскоп за март 2023 Телец

Ако планирате нещо важно през март, тогава е по-добре да го направите през първите две декади. Тогава Слънцето преминава във вашия 12-ти дом и енергията, желанието да реализирате плановете си ще стане много по-малко. Основната тема на месеца ще бъдат приятелите, отношенията с тях и социалните дейности. В средата на месеца може да има кавги и разочарования. Но не прекъсвайте връзките веднага.

Хороскоп за март 2023 г. БлизнациХороскоп за март 2023 г. Близнаци

В началото на месеца ще бъдете привлечени от нещо оригинално. Ще можете да подходите към работата си по нов начин. Сега творческата дейност ще бъде ползотворна, където просто ще започнете да бликате от идеи. С настъпването на астрологичната Нова година на 21-ви ще станете по-активни, общителни. И сменете задушния офис за събирания с приятели, посещение на обществени места.

Хороскоп за март 2023 г. РакХороскоп за март 2023 г. Рак

Благодарение на планетарните енергии на март, Ракът ще събуди желанието да твори, да обича и да обръща повече внимание на децата. Свободните представители на зодията могат да започнат романтика, но дали ще е дълга, само времето ще покаже. Някой иска да се отпусне и да се отрови със семейството си на пътуване. Има хора, които искат да отворят бизнес. В края на март ще трябва да се захванете задълбочено с работа.

Хороскоп за март 2023 г. ЛъвХороскоп за март 2023 г. Лъв

Това е месецът на трансформацията. Може да се отнася както за външна трансформация, така и за вътрешна трансформация. Някой ще се занимава с астрология, йога. Добър период за затваряне на дългове. Не трябва да взимате заем. Първата декада на март е благоприятна за откриване на съвместен проект, бизнес с приятел, партньор, с някой от роднините. През третата декада може да възникнат конфликти.

Хороскоп за март 2023 ДеваХороскоп за март 2023 Дева

В началото на месеца Девите ще искат да научат повече нови неща, затова ще отидат на пътешествие или ще се запишат на интересни за тях курсове. Втората декада е подходяща за консултации с психолог, астролог. Интуицията ще ви помогне да вземете трудни решения. Трудно ще бъдете измамени. В края на месеца може да възникнат трудности в отношенията. Някои ще се разделят с половинките си.

Хороскоп за март 2023 ВезниХороскоп за март 2023 Везни

Месецът предразполага Везните към занимания със здравословни проблеми, ежедневни дейности. Пълнолунието в Дева ще отслаби защитните ви функции на тялото, така че трябва внимателно да следите благосъстоянието си. Най-вероятно ще затворите някоя страница от живота си. Само не се страхувайте, всичко на света минава. И старото със сигурност ще бъде заменено с нещо ново.

 

Хороскоп за март 2023 г. СкорпионХороскоп за март 2023 г. Скорпион

Събитията от март могат да променят сферата на приятелските отношения. С някого прекратявате връзка. В любовната сфера положителни промени се очакват през втората половина на месеца. Самият месец благоприятства различни романтични приключения, творческо себеизразяване. Актуална ще бъде и темата за децата. Но едва ли ще искате да работите на пълен капацитет.

Хороскоп за март 2023 г. СтрелецХороскоп за март 2023 г. Стрелец

Сега домакинските задължения ще отнемат много време. Понякога вместо работа ще се занимавате със семейни, битови проблеми. Романтика, флирт се очакват през първите две седмици на март. Някой иска да промени дома си, интериора. Марс до 25-ти ви подкрепя в подобни начинания. Можете да се запознаете с човек отдалеч.

Хороскоп за март 2023 г. КозирогХороскоп за март 2023 г. Козирог

Обърнете внимание на здравето в този момент. Ще изразходвате много енергия за ежедневни, рутинни задължения, както у дома, така и на работа. Общуването е концентрирано предимно в тесен кръг. Очакват се много пътувания, особено през първата половина на месеца. След 15-ти отделете повече време на любимия човек и децата. Някои ще искат да работят от вкъщи.

Хороскоп за март 2023 г. ВодолейХороскоп за март 2023 г. Водолей

В правенето на пари ще бъдете по-активни през първата половина на март. Личният живот ще ви интересува главно само от практическа страна. Ще мислите и говорите предимно за пари. Но поради Марс в Близнаци, все пак любовният живот ще се промъкне в желанията ви. Посветете малко време на децата. Някои ще искат да монетизират хобито си.

Хороскоп за март 2023 г. РибиХороскоп за март 2023 г. Риби

Месецът е активен, вие сте харизматични и привличате противоположния пол. Но през първата част на месеца те са по-практични, отколкото през втората. Марс ви кара да вършите повече домакински задължения и семейни проблеми. Пълнолунието в Дева на 7 март може да сложи край на безнадеждна връзка за някого. Някои ще надстроят до по-високо ниво на качество.