Как китайското изкуство може да подобри интимния живот

Качеството на секса между двама души зависи от много фактори. Не всеки ден може да очаквате от половинката, че ще се представи отлично в леглото. От друга страна, има моменти, в които на вас ви е толкова изморено, че искате просто да си легнете.

Според писателката Анджи Ма Вонг, обстановката в стаята влияе до голяма степен на усещанията, които имат мъжете и жените по време на секс. Не само цветът на стените, завивките, а и разположението на някои мебели и определена техника, могат да попречат на оргазма. В своята книга „Фъншуй – формула за любовта“, тя разкрива няколко тайни, които връщат хармонията в отношенията и подобряват интимния живот.

Специалистът по китайското древно изкуство е на мнение, че трябва да се обърнете към ароматерапията, ако искате да имате по-вълнуващ сексуален живот. Тя дава пример със свещи, които миришат на портокал. За да може нотката на цитрус в дома ви да повиши либидото на вас и половинката, ги палете поне една седмица подред.

В случай, че имате чести сексуални контакти, но те са лишени от страст, северната част на помещението трябва да бъде пребоядисана в син цвят. Според фъншуй, този нюанс възвръща желанието и увеличава интереса на другия.

За да има положителни вибрации между двамата, в стаята не бива да има техника, на която се виждат червени цифри. Те излъчват отрицателна енергия и могат да унищожат желанието за секс.

Други електронни устройства като компютър, факс или радио, също нямат място в спалнята, където хората интимничат най-често. Те също могат да донесат главоболие, умора, отпадналост и така да попречат на качеството на изживяванията.

Ако държите сувенири с любовни символи в банята, това е предпоставка за скандали в двойката. Те имат и способността да събират негативната енергия на хората, които посещават това помещение.

За да се отдадете изцяло на партньора си, трябва да не се връщате към миналото. Ако пазите подаръци на бивши гаджета, например, то те имат разрушителна енергия и могат да повлияят не само върху настроението, но и върху качеството на секса.

Махнете от спалнята си играчки и плюшени животни и много лесно любовта ще нахлуе в живота ви.

Ако искате да привлечете повече любовна енергия, купете си розов кварц и го поставете на видно място в спалнята. Така ще бъдете неразделни.  https://www.tialoto.bg