ФИРМА ОСИНОВИ КОТЕНЦАТА ДЕБИТ И КРЕДИТ ЗА ОТПУСКАНЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ

0
1064

 

Понякога ви се иска да има отклонение във вашето ежедневие – нещо забавно, което ще отнеме вниманието ви от работа дори само за няколко минути, докато не трябва да се върнете към него отново.

Е, служителите в тази транспортна компания в Охайо имат изключителен късмет, защото точно това са получили.

Двама нови “служители” бяха наети от отдела за финанси/ИТ на тази компания. Въпреки това, тези нови попълнения бяха много по-различни от обикновено – това е, защото са котета!

Очевидно те не са наети да извършват нормални офис дейности като останалите си “колеги” – те са там, за да повишат настроението.

Котенцата Дебит и Кредит, които са брат и сестра, зарадваха не само хората в офиса, но и тези в интернет.

Човек от персонала качи очарователно видео на двете котета, които се крият и се борят с празен капак на кутия. Естествено, онлайн общността не можа да им се насити и искаха да видят повече от тях. Така че фирмата реши да създаде акаунт в Instagram за тях, посветен на актуализирането на нарастващата им база от почитатели за последните им офис приключения.

Служителят, който сподели видеото, каза, че Дебит и Кредит се мотаят в офиса вечер, но през уикендите биват посещавани “за да имат компания и да си играят”.

http://kanal3.bg/