Невероятната външност на това 11-годишно момиче от Чеченската република порази Интернет. Снимките й в социалната мрежа се радват на безброй лайкове, а голяма част от коментаторите не крият съмненията си, че кадрите са обработени с фотошоп.

Уникалната красавица се казва Амина Епендиева и има наистина невероятна външност, на която е трудно да не се възхити човек.

Много от интернет потребителите я сравняват с Денерис Таргариен от хитовата продукция на HBO “Игра на тронове”. И тя наистина прилича на крехката принцеса от фантастичната сага.

За разлика от Емили Кларк, която изигра ролята на майката на драконите, Амина не носи перука и не боядисва косите си.

Момичето е албинос по рождение, което обяснява необичайния цвят на кожата, косата и веждите й. Освен това Амина има хетерохромия: едното й око е небесносиньо, а другото – кафяво.

Албинизмът и хетерохромията и поотделно са изключително редки, а комбинацията им е уникален случай.

Амина няма страници в социалните мрежи. Но всичко се променя, когато фотографката Амина Арсакова решава да сподели няколко снимки на уникално момиче в Instagram. На тях то изглежда като неземно същество, като една фея, случайно попаднала в нашия свят.

Кадрите предизвикаха истински фурор в мрежата и събраха огромен брой харесвания. В коментарите обаче някои заподозряха авторката в използването на фотошоп.

Познати и приятели на 11-годишната чеченка побързаха да защитят уникалната й красота, потвърждавайки, че Амина изглежда по абсолютно същия начин и в реалния живот.

Всички са категорични в едно – с такава външност я очаква бляскава кариера като модел. Дали ще се окажат прави, зависи само от Амина. /jenata.blitz.bg

Amina Ependieva – A Chechen Girl Who Is Admired For Her Unusual Beauty

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  17. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА