Уникален музикален спектакъл в Каварна

0
652
Уникален музикален спектакъл, Трио Сопрано предлага неповторимо преживяване с програма, изградена от любими мелодии в различни стилове, подходяща както за големи сцени и площади, така и за частни партита, фирмени събития и др.
Trio Soprano Music – това са ефектните пловдивчанки Габриела Пеева – лиричен сопран, Биляна Андрончева – спинтов сопран и Петя Вардева – лиричен сопран с колоратурни височини. Формацията е създадена през 2009 г., като изгражда собствен стил, основаващ се на класически репертоар, но с модерно иновативно звучене. През месец май 2015 г. подписват договор с музикална компания “Пайнер”. Продължават да развиват репертоара си в избраните линии, като добавят и собствени песни.
На своите участия триото предлага незабравимо шоу и отдавна е желан гост в цялата страна.
В репертоара си Трио Сопрано включват популярни оперни арии, като Наздравицата от “Травиата”, Кармен от операта на Бизе, “O mio babbino caro” от Пучини, “O, sole mio” и още много, много други. При евъргрийните представя обичаните песни на Андреа Бочели, някои от които тои изпълнява със Сара Брайтман: “Time to say goodbye”, “Vivo per lei”, “Canto della terra” и др. Руските песни са любими на няколко поколения българи. За тях Трио Сопрано изпълняват “Подмосковные вечера”, “Миллион алых роз”, “Дорога длинною”, “Позови меня” и още от вечните шлагери. И разбира се много музика за танци и веселие. С изненадите, които поднасят по време на пеене, триото се превъплъщават в АББА и Boney M, представяйки едни от най-големите хитове на тези световни групи.
Естествено в репертоара на Трио Сопрано присъстват и най-българските песни като “Моя страна, моя България”, “Хубава си моя горо” и др., които те емблематично представят, облечени в цветовете на българското знаме.
“Да слушаш изпълнение на Трио “Сопрано” е удоволствие три в едно – и за очите, и за ушите и за духа.”
Исак Гозес
Боряна- най-нежната виола.
След като навремето е била част от първия модерен струнен квартет в България,
днес Боряна е солов изпълнител, представящ най-нежните страни на виолата.
В репертоaра и са включени, както някои от най-популярните вечни класически
произведения, така и модерна съвременна музика от филми и поп жанра.
Боряна представя красотата, нежността и чувствеността на своя инструмент
фино, красиво и изящно.
Може да се насладите на 16 юли от 21:00ч. в „Хамама“ в гр. Каварна!