дом Акценти Турската звезда Шевал Сам изнесе невероятно шоу въпреки плачевната организация /видео/

Турската звезда Шевал Сам изнесе невероятно шоу въпреки плачевната организация /видео/

748
0
Само в БЛИЦ! Грандиозен концерт в НДК се превърна в истинско фиаско ВИДЕО

Грандиозен скандал се разигра в Националния дворец на културата минути преди концерта на турската звезда Шевал Сам, видя човек на БЛИЦ.

Част от публиката се оказа неприятно изненадана, след като в последния момент стана ясно, че два от блоковете в залата са затворени и десетки души бяха пренасочени към друг вход.

Този ход логично доведе до огромна опака, като това беше само началото на приключението за всички, които бяха решили да разпуснат преди коледните празници.

На влизане в залата се оказа, че много от феновете на Шевал не са насочени правилно от служителите и не могат да заемат местата си.

Това изнерви до крайна степен всички на звездното събитие, като се стигна и до скандали. Вследствие на трагичната организация концертът закъсня с цели 30 минути, което още повече опъна нервите на хората.

Когато чудото се случи и шоуто най-после стартира водещият Кирил Ефремов се опита да замаже гафа, като заяви, че се извинява за проблемите, но това бил рискът на живото участие.

След излизането на Шевал Сам обаче всички забравиха за първоначалните си несгоди, защото звездата от нашумелия в България сериал “Опасно изкушение” буквално взриви сцената със своите изпълнения, непринудено държане и класа.

Неин специален гост бе друг актьор от филма – плейбоят Берк Октай, по когото всички дами в залата полудяха.

Чаровната Сам показа огромно уважение към страната ни, след като беше научила думи на български, с които се обръщаше към своите почитатели.

В края на концерта Шевал изпя легендарната родна песен на Славка Калчева “Бяла роза”, като го направи на почти перфектен български език.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ